Сегашната управленска формула трудно взима решения по някои въпроси, но

...
Сегашната управленска формула трудно взима решения по някои въпроси, но
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Сегашната управленска формула трудно взима решения по някои въпроси, но няма по-добър вариант

Сегашната управническа формула мъчно взима решения по някои въпроси, само че няма по-добър вид. Това изясни пред БНР Мартин Димитров, народен представител от ПП-ДБ. " Работи се по най-важните въпроси, свързани с приемането на идващия бюджет, Шенген, еврозона и ПВУ. Ако в този момент не реализираме прогрес за влизане в Шенген и еврозоната, има заплаха отлагането да продължи. Моментът е много значим ".

Той разяснява методите за битка с войната по пътищата.

" Трябва пакет от добре премислени и уравновесени ограничения. През последната седмица Народно събрание утвърди няколко законопроекта на първо четене, в това число за потреблението на камерите на пътя като разширено средство за надзор. По-широкото им потребление значи понижаване на корупционните практики ".

Димитров уточни, че опцията страната ни да се вмести в бюджетен недостиг от 3% разрешава отделянето на средства за значими неща като основаването на стратегия за предварителна защита на естествени бедствия.

" Големите стопански системи в Европа имат спад, а ние продължаваме да растем. Има закъснение във връзка с проекта за Данък добавена стойност, само че това не пречи на бюджета да е в положително положение "

Създаването на управническа формула с ГЕРБ депутатът дефинира като " единствената допустима математика ". " Аз се бях уплашил от безвремието, което беше настъпило при служебните кабинети на Радев. Това, което сме имали като рецензия към държавните управления на ГЕРБ, е годно и сега. Но действителността е такава ".

Ние ще проведем диалози с всички парламентарни групи за конституционните промени, заяви Димитров.

Никога не съм разговарял с Алексей Петров и не го познавам, съобщи той

" Интересно ми е по какъв начин тематиката беше въведена в общественото пространство. За някаква хипотетична намира се води огромна дискусия, само че по нямаше кой, с изключение на нас, да отбрани измененията в Кодекса за обезпечаване. Всички други партии бяха заели позицията, която съвпадаше с тази на Съюза за икономически начинания и на Алексей Петров. Ключовото е хора като Алексей Петров да не могат да въздействат на законодателния развой под никаква форма. Огромен триумф на настоящето ръководство е, че тези текстове минаха. Това значи, че ще има повече почтена конкуренция в бранша ".

Всички задължения, поети от ПП-ДБ за ограничения против корупцията, са годни, съобщи още Димитров.

" Наблюдавайте дейностите на държавното управление. Всичко ще бъде в тази посока. Мерките против корупцията ще бъдат застъпени във всеки един стадий. Няма да има никаква приемливост ".

България в никакъв случай не е имала изгода от реализацията на плана „ Турски поток ", разяснява той. Депутатът изрази и възмущението си от подписването на контракти с „ Боташ " от страна на служебното държавно управление.

" Никога не са имали право да подписват контракти като този. Това е една доста неприятна процедура. Не може служебните държавни управления да взимат сходни решения, които ще имат последици за страната доста години. Това е неуместно! "

Решението за общи претенденти на Политическа партия и Демократична България на локалните избори Димитров дефинира като положително.

" Това дава опция за мощно показване. Има място за нова формула и ръководство. Има редица регионални градове, които могат да бъдат ръководени по-добре ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР