Сегашната коалиция е правителство на лицемерието. Това е най-голямата политическа

...
Сегашната коалиция е правителство на лицемерието. Това е най-голямата политическа
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Сегашната коалиция е правителство на лицемерието

Сегашната коалиция е държавно управление на лицемерието. Това е най-голямата политическа неистина, която е правена до момента. Хората, които чакаха смяната на този модел бяха втрещени, всички са замлъкнали и няма някакъв възторг и вяра към това държавно управление.

Това разяснява в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Гроздан Караджов от " ИТН ".

" Има цялостен стрес от това, което се направи - да си легнеш в леглото с врага си, със своя политически съперник, който си отричал и каквото си се клел в предизборната акция. Такова нещо не сме виждали до момента. Това е първият опит - държавно управление на лицемерието няма по какъв начин да издържи дълго ", сподели Караджов.

Според него, договарянията за сформиране на кабинет с Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, вероятно и с Движение за права и свободи, са били имитационни. На ГЕРБ им трябваше да покажат, че има и друга допустима коалиция пред Политическа партия, с цел да ги притиснат повече и да извоюват повече отстъпки от тях. План Б се назовава тактичност на ГЕРБ по продобиване любовта на Политическа партия. И съумяха. Размива се границата сред ръководещи и съпротива, добави Гроздан Караджов и посочи, че ще бъдат твърда съпротива на този кабинет.

Във връзка със записа на Радостин Василев, той разяснява, че в него доста ясно става дума за изпиране, т.е. задачата на този кабинет е изпиране:

" В момента върви сериозен развой на изпиране на ГЕРБ и Движение за права и свободи и това държавно управление на лъжата е на първо място пералня. Пералня на политически съвести и в едната и в другата посока. "

По думите му, българската политика стартира да се почиства. Ние сме бунтари и хора, които споделят истината и това е най-опозиционното, добави Гроздан Караджов.

По отношение на конституционните промени и правосъдната промяна, той уточни, че Има Такъв Народ е най-естественият сътрудник, с който може да се търси конституционно болшинство. Ден преди сформирането на държавното управление се оказа, че носителят на конституционното болшинство е Движение за права и свободи, разясни той.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР