Сега, вика Карадайъ, е моментът да започне нормалността в българската

...
Сега, вика Карадайъ, е моментът да започне нормалността в българската
Коментари Харесай

Facebook реакциите след първия звънец на 45-тото Народно събрание

" Сега, вика Карадайъ, е моментът да стартира нормалността в българската политика. Ех, че умилителна работа. Звучи напълно като оферта от оная реклама: “Сега е моментА за апртаментааааа”. Даже и мелодийката би им паснала на Движение за права и свободи ", Полина Паунова.

" Пропаст ги дели! Как нервно тропаше по банката Караянчева на откровените, същински и точни мнения на Мика Зайкова! ", адв. Албена Белянова.

" Задочната оставка на държавното управление, подадена документално пред новоизбрания парламент, без на първото тържествето съвещание на събранието да участва нито един представител на кабинета на ГЕРБопитеците, е най-позорното събитие в новата ни история. Това удивително и колосално неявяване блестящо и безпощадно демонстрира надменното пренебрежение на премиера и министрите му към България и българските жители - народът! Отсъствието демонстрира боязън и перманентна подготвеност за дезертьорство, бягство от отговорност, гузна съвест, в случай че тия видове въобще имат съвест! Отсъстието демонстрира примитивната и мизерна същина на Бойко и шайката му, които избягаха от часа на класния, тъй като са обикновени двойкаджии, без значение от това, че три пъти повтарят класа (управлението си), те не са научили нищо ново и по табиет бягат от час. Неизвинените отсъствия на премиера и жалкия му кабинет ще си останат неизвинени и непростени! ", Любо Кольовски.

" За пръв път от двайсетина години се усещам парламентарно показан. Приятели, които през днешния ден се кълнете, опичайте си акъла - протестирали сме дружно, да не протестираме един против различен...На добър час! ", Марин Бодаков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР