Сега ви предстои да научите много нови неща за живота

...
Сега ви предстои да научите много нови неща за живота
Коментари Харесай

Изберете алхимичен символ и разберете от какво наистина се нуждае душата ви

 Сега ви следва да научите доста нови неща за живота си...

Кой от нас не желае да бъде благополучен? Но по какъв начин да разберете какво би трябвало да се промени в живота ви, какви проблеми могат да бъдат решени, с цел да намерите най-сетне естетика и наслада?

Изберете един от алхимичните знаци и научете:

1. Лъв

Лъвът символизира Слънцето и вие освен можете, само че и би трябвало да командвате ориста си.

Проблем: Ако сте избрали Лъв, тогава най-вероятно би трябвало да се отдалечите от това, което сте вграждали толкоз дълго и мъчно в живота си. Естествено, че е тъпо за отделеното време и старания, само че желаеме да бъдем щастливи, нали?

Лъвът символизира Слънцето, което е основният източник на мощ. И затова – този знак господства. Лъвът самичък взема решение по какъв начин и къде да отиде.

Направихте всичко, с цел да изградите живота, който живеете в този момент, само че в действителност нещо ви тревожи. Не осъзнавайки това, Лъвовете се оказват в клопката на осъществяване на своите отговорности.

Можете ли да си визиите мощният и волеви Лъв в капан? Точно по този начин: отвратително е. Така че е време да се замислите дали не би трябвало да опитате по различен метод. Друг метод на живот …

Изход: Днешният живот ви устройва или ви тормози и тревожи? Може би следва да вдишате дълго чакания въздух на свободата, без който Лъвът просто не може да съществува? Бихте ли избрали друг житейски път, в случай че имате опция?

Има причина за какво сте създали това, което към този момент сте създали, като по този метод сте се оказали в сегашната си обстановка. Щом разберете и приемете тази истина, незабавно ще видите по какъв начин можете да измененията живота си, тъй че отговорностите да не станат ваша клетка.

Лъвовете не живеят в клетка.

Съвет: Приемете избора, който сте създали по-рано. Няма смисъл да „ ръмжите “ и да се ядосвате, тъй като в последна сметка вие сте го създали, а не някой различен.

С годините идва мъдростта и в този момент можете да употребявате този подарък. Тоест, в случай че желаете да се освободите, тогава го направете! Никой и нищо няма да спре Лъв, който е взел решение! Съдбата ви постоянно е във вашите ръце.

2. Пясъчен часовник

Пясъчният часовник е знак на неизбежността, на приключването на времето.

Проблем: Ако сте избрали пясъчния часовник, евентуално се чувствате заседнали в клопката на времето. Времето е спряло и замръзнало в предишното заради контузия или мъчително прекарване. Следователно имате чувство, че постепенно, само че несъмнено се давите и потъвате към дъното. Нямате сили да се борите и да се пробвате да изплувате.

Остава единствено да се чака неизбежното. Както споделят в такива случаи: „ Да става каквото ще – в края на краищата нищо няма да се промени “.

Извод: Възрастта и остаряването са естествена част от живота на всеки човек. В това ние всички сме идентични: раждаме се, растем, умираме … Но това не са нещата, от които би трябвало да се опасяваме. Нито един човек в света не е съумял да остане вечно млад или да не почине. И по този начин, какъв е смисълът да се притеснявате от това или да се отказвате от някои житейски благоприятни условия?

Примирете се с времето. Примирете се с предишното си, което е още по-важно. В последна сметка точно то ви е направило това, което сте през днешния ден. И, повярвайте, към този момент сте доста по-силни, в сравнение с бяхте през вчерашния ден.

Съвет: От висотата на днешната мъдрост приемайте напълно разнообразни решения – смели и дръзки. Не се опасявайте и не се самонавивайте.

Живейте в сегашното, а не в минали мемоари и съжаления. Вие сте всемогъщи. И времето е ваш другар, а не ваш зложелател.

3. Луна

Потенциалът на Луната е обвързван с страсти и скрити истини.

Проблем: Ако сте избрали знака на Луната – това е сигурен знак, че сърцето ви е същинско полесражение. Нещо доста мощно и надълбоко вътре ви държи будни и изтезава нощем. Събуждате се и сърцето ви се къса от болежка.

Какви секрети, какви усеща и страсти ви преследват? Може би гняв, ненавист, яд или просто пристрастеност? Криете ги толкоз деликатно денем от тези към вас и себе си, само че идва нощта и историята се повтаря … Колко дълго ще останете в този режим? Съгласете се, че би трябвало да решите нещо.

Извод: Духът ви би трябвало да откри мир и успокоение. И единственият метод е да отворите всичките си скрити и потиснати страсти към слънчевата светлина = да признаете тяхното битие.

Приемането е началото на смяна в живота ви. Тъмнината е това, което дава на страховете такава мощ и господство. Достатъчно е да се отървете от нея – и страховете ще изчезнат. Ще се усмихнете и ще разберете какъв брой е по-лесно и просто.

Съвет: Научете се да не се страхувате да изразявате страстите си. Когато са открити и не са потиснати, те не могат да ни навредят или да ни повлияят по никакъв метод.

4. Ключ

Ключът се асоциира с разбирането на нашето предопределение, осъзнаване на Пътя на живота.

Проблем: Ако се избрали този знак, тогава духът ви обезверено търси отговори на въпроси, които го тревожат и изтезават. Пътят, по който вървите, води до повече въпроси, в сравнение с отговори. Освен това стартирате да се съмнявате даже в тези неща, които преди сте считали за безспорни.

Не разбирате къде да търсите отговори. Уморени сте и обезверени от неверието в миналото да ги получите. С течение на времето човек губи интерес към търсенията. Той към този момент не има вяра в нищо, не търси нищо, всичко е скучно и безинтересно …

Извод: Дойде време за истината, която би трябвало да свети като слънцето на обяд. Ключът е знак на огромно предпочитание да се приближите до нея, най-сетне да отвори портите на други царства и пътеки!

Освен това ключът е и въплъщение на силата на вашия дух, който ще помогне да разширите обсегът на днешния си живот. Чувствайте се свободни да се разкриете за вълненията и страстите – разгадаването на тайната към този момент е близо. Под имобилен камък вода не тече, помните ли? Успех!

Съвет: Намерете метод да попътувате. По пътя ще срещнете разнообразни хора, ще чуете хиляди истории. Не се опасявайте от завършения и нови открития. Те са ключът към познаването на истината.

5. Ръката на Хамза

Алхимичен знак, обвързван със отбрана от тъмни сили.

Проблем: Ако сте избрали Ръката на Хамза, тогава е допустимо автоматизирано да ставате цел за тъмна магия. Духът ви копнее за независимост. Може би към този момент сте почнали да забелязвате сигнали и знаци, които ви предизвестяват за това.

Извод: Освен това Ръката на Хамза значи, че свободата, даже и в най-мрачните времена, зависи напълно от нас. Всичко е в нашите ръце.

Ако сте в капан – никой няма да ви помогне и няма да ви освободи. За да разрешите този проблем, би трябвало да приемете себе си и да си простите всички неточности и недостатъци. Това ще даде на вашия дух Любовта, от която се нуждае толкоз доста. Той е изтощен от вашето обезверение и непрекъснати подозрения.

Обичайте себе си и силата ви ще се върне. Сега можете да извършите всичко, нито една тъмна мощ не е страшна.

Заключение: Отделете време за релакс и попълване на енергийните си ресурси. Медитирайте!

cluber

 

От другата страна на актуалните ценности…

 

Какво ни дебне от другата страна на полезностите, с които би трябвало живеем всеки ден: Телевизия – с цел да живееш постоянно в боязън. Алкохол – с цел да избягаш от действителността. Работа…

Цялата публикация

Само за интелигентни: Ницше или за изгодите от лицемерието …

 

  За страдание всички ние от време на време би трябвало да се преструваме. Някой се усмихва на клиента, когато е в неприятно въодушевление, а различен, в противен случай, удовлетворен от събитията, показва тъга, за да…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР