Сега вече настина сме близо до елита! Но минахме през

...
Сега вече настина сме близо до елита! Но минахме през
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Минахме през трудни моменти, но успяхме

„ Сега към този момент настина сме покрай елита! Но минахме през три много сложни моменти в мача. Началото е сложен миг до отбелязването на гола. Успокоихме се и затворихме полувремето уместно. Второто обаче го започнахме страхливо и в нашия неприятен миг отбелязахме втори гол, както постоянно се случва. Опитахме да затворим мача с 3:0, имахме положения, само че не успяхме. Третият сюблимен миг беше след техния гол от фаул и трябваше да задържим резултата в наша изгода с всевъзможни средства. Успяхме! За прощален път благодарности на момчетата и на почитателите, които подкрепяха тима от самото начало ".

Това показа наставникът на Етър Емануел Луканов след триумфа с 2:1 над Струмска популярност, който приближи отбора до елита. 

„ Постигнахме това, което искахме и крачка по крачка – до крайния триумф! Още не сме го постигнали изцяло, имаме още работа за дотъкмяване. Последните крачки са най-трудни, само че имаме стабилен задатък и мисля да го запазим до края “, сподели още Луканов. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР