Сега вече генерал Янев е открито против правителството на Петков:

...
Сега вече генерал Янев е открито против правителството на Петков:
Коментари Харесай

Стефан Янев не харесвал Кирил Петков и като министър, но си траел

Сега към този момент военачалник Янев е намерено срещу държавното управление на Петков: " Управляващата коалиция не взема решение сегашните проблеми, а ги задълбочава. Националният проект за въвеждане на еврото беше признат апропо със необичайно държание на съдружните сътрудници, само че те считат, че приемането на еврото би трябвало да върви. Последният излишък на националния суверенитет - българският лев - ще бъде закрит ", разяснява той.

По-нататък в ефира на bTV той напомни някои от опорките, които повтаря понякога пред медиите.

" Рано или късно всеки един боен спор приключва с дипломация - на масата на договарянията. Не мога да кажа по кое време, само че дипломацията следва. " Това сподели той за войната в Украйна, който била война за хората там, само че другояче цитирал думите на Путин, че била специфична интервенция.

.

С крива усмивка Янев кочевтира и фотосите си с Байдън и Митрофанова: " В дипломацията усмивките са значими. Дали са същински или не, дано да оставим на хората да преценяват. Важни са обаче диалозите ", по този начин отговори Янев на въпрос за фотосите си с американският президент Джо Байдън и съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

" Българският народен интерес не е факсимиле. Трябва да се работи в името на тази страна и тогава няма да има потребност да се тормозим дали има или няма външно въздействие ", сподели още той.

" Както газът, по този начин и петролът са съществени фактори и първични материали в българската стопанска система. По отношение на газа - цените и доставките рефлектират на енергийната ни сигурност. Ако аз бях на управническия стол, по какъв начин бих постъпил? Аз бих претендирал от съответните експерти от Булгаргаз да предложат най-хубавото решение. Но би трябвало да бъде обезпечена енергийната сигурност. Бяха контрактувани все още два танкера - питайте експертите какъв брой време ще стигне тази газ. Но всички я чакаме, имаше и едно очакване на Годо ", съобщи още Янев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР