„Сега трябва да живея до 107 години“. Това споделя за

...
„Сега трябва да живея до 107 години“. Това споделя за
Коментари Харесай

Камерън Диас, която стана майка на 47: „Сега трябва да живея до 107 години!“

„ Сега би трябвало да пребивавам до 107 години “. Това споделя за късното майчинство и провокациите, които крие то, Камерън Диас, която стана майка на 47 години през 2019 година По думите й натовареният й график като актриса от предишното не може да се съпостави с тази нова фаза от живота й. „ Да имаш семейство като млад е като всичко друго, което правиш, когато си млад, просто го правиш. Когато си на моята възраст, да се решиш на такава крачка е един съзнателен избор. Наистина би трябвало да положиш старания за него “, споделя Диас.

Иначе късното майчинство е разкрило един цялостен нов и прелестен свят за актрисата. Тя в никакъв случай не е била толкоз щастлива, признава самата тя. Телефонът й към този момент е цялостен с детски филмчета и песни, което забавлява цялото семейство. А това да вижда погледът, изпълнен с безгранична обич, на детето й към татко му я изпълва с благополучие.

Диас признава, че да прекарва времето с щерка си и да я гледа по какъв начин всеки ден се трансформира е неповторимо прекарване. По думите на актрисата тя е отдала първата половина от живота си на специалността и на обществото и в този момент е време да се посвети на себе си и дребното си богатство Радикс. Историята на Диас въодушевява и дава вяра на милиони дами по света, които имат проблеми със зачеването. Атрисата и мъжът й години наред се пробват да имат дете, до момента в който щастието най-сетне им се усмихна.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР