Сега темата е искаме ли да има правителство и не

...
Сега темата е искаме ли да има правителство и не
Коментари Харесай

Камбарев: Притеснява ни, че Борисов поставя ултиматум

„ Сега тематиката е желаеме ли да има държавно управление и не знам за какво ги няма от ГЕРБ на масата на договарянията. Първо имаха твърда позиция, след това смекчиха и това е добре. Нещото, което ни тормози, е, че Борисов слага ултиматум “, сподели Михал Камбарево от ПП-ДБ.

Имам чувството, че се вършат моноспектакли, от които ще се стигне до избори, отговори Кирил Петков

„ Бойко Борисов в прав текст споделя: „ Аз ще ви дам това, което ние мислим, че е вярно - по какъв начин да се ръководи България, откакто Денков подаде оставка, и ще имаме два дни да решим ще има ли кабинет, или не. “ Това е притеснително, тъй като още на 20 февруари дадохме меморандума и пожелахме да приказваме. После на 27 февруари бе изпратена покана на Борисов, още няма отговор “, сподели още той.

Камбарев разяснява и предлагането на ГЕРБ да се смени министърът на защитата Тодор Тагарев.

„ Моето мнение е, че той си прави работата “, съобщи той.

Депутатът съобщи, че е значимо регулаторите да са самостоятелни. В меморандума, написан от ПП-ДБ, е заложено да не се избират ярки политически фигури.

Тя уточни, че Мартин Божанов в продължение на дни е опитвал да си провежда среща с нея, като ѝ споделил ужасяващи неща

„ С всеки минал ден се увещавам какъв брой основно е да сложим самостоятелни хора в тези регулатори “, сподели Камбарев.

Той изясни, че е бил на чуването на Ивайла Бакалова и Веселин Денков в парламентарната комисия за активността на Мартин Божанов-Нотариуса и там за следващ път се е убедил в това.

„ Важно е да не виждаме случаи като Ивайла Бакалова и съдии като Цариградска. Ако не създадем регулаторите самостоятелни, тази страна няма да тръгне напред “, счита Камбарев.

Фокусът се слага върху министерски кресла, съобщи още той

„ Това е игра на думи и игра на договаряния “, разяснява той поставения от Борисов краен период за договаряния 8 март.

Вижте още във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР