Сега, след година и половина безизходица, Обединеното кралство най-накрая призна,

...
Сега, след година и половина безизходица, Обединеното кралство най-накрая призна,
Коментари Харесай

Афганистански преводач, който рискува живота си, за да служи на Великобритания, е депортиран обратно при талибаните след грешка на Обединеното кралство

Сега, след година и половина невъзможност, Обединеното кралство най-сетне призна, че е взело неверно решение и утвърди молбата му за пренасяне в Англия. Но решението пристигна пет дни откакто той беше изпъден от Пакистан — където бе избягал със фамилията си, с цел да избяга от фундаменталисткия режим — и върнат назад в Афганистан.

Оттогава той съумя да се върне назад в Пакистан, без помощта на държавното управление на Обединеното кралство, и е изправен пред още едно дълго очакване, с цел да бъде трансфериран във Англия. Съпругата и децата му са в безвредна трета страна, само че управляващите преди този момент са заплашили да ги депортират, написа в правосъдните документи.

Неговият случай е най-новият образец, който акцентира обсадената скица за презаселване в Обединеното кралство, която е наранена от проблеми откогато е стартирана. Досега Обединеното кралство е одобрило над 11 000 души по схемата, само че е подложено на критика за закъснение при извеждането на хората на безвредно място.

Джейми Бел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР