Сега ситуацията е „или-или“. Така определи политическата реалност лидерът на

...
Сега ситуацията е „или-или“. Така определи политическата реалност лидерът на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Първо подписваме документ, после правим лид...

Сега обстановката е „ или-или “. Така дефинира политическата действителност водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Българска национална телевизия. В 9.30 часа президентът Румен Радев ще й връчи мандата за сформиране на кабинет.

„ Имаме добра база – да стъпим на първичния документ – от всяка партия има претенции за политики. Има на какво да стъпим. Това е общото. Различията са несъгласията сред трите други партии. Нашата роля е на посредник и на партия тушител. Затова казахме, че няма да представим подготвен министерски съвет и министър ръководител “, сподели Нинова.

Според нея първо би трябвало да се стартира с сключване на политически документ – единодушие и подписи какво ще се прави.

„ Ще стартираме с всяка партия поотделно, а по-късно – ще има четиристранна среща. Възнамеряваме да изправим това. На нея би трябвало да са водачите на партиите. Сега би трябвало да се поеме отговорност – ще желаеме да се срещнем в това число със Слави Трифонов “, сподели тя.

Тя акцентира, че няма да е министър-председател. " Ние осъзнаваме нашата политическа тежест - ние сме 3-а политическа партия ", подсети тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР