Сега ще ви предложим да изпитате върху себе си един

...
Сега ще ви предложим да изпитате върху себе си един
Коментари Харесай

Разкрийте вашата личност с помощта на този оригинален тест с мотото „Човек се преценява не по думите, а по делата!“

Сега ще ви предложим да изпитате върху себе си един автентичен тест, включващ 4 разнообразни обстановки, при които някой се нуждае от някаква помощ. Вие би трябвало да помислите и да решите на кой от нуждаещите се първо ще откликнете. Това ще разкрие какви са интуитивните ви привички заложените качества, т.е. каква е вашата ценностна система. И по този начин, в случай че сте се спрели на № 1 (старицата), то вие сте високо морално, добре възпитана персона, уважаващи предишното и традициите. Действията ви са рационални, постоянно добре премислени, не бягате от скучните отговорности.

Ако сте предпочели първо да успокоите плачещото дете (№ 2), то следва да ви възприемат като доста сензитивна персона, елементарно наранима; другарството е за вас свещено и близките знаят и се възползват от това.

Стигаме до № 3 – залитналият човек със счупения крак; в случай че първо помогнете на него, значи сте с манталитета на водач, постоянно „ душата “ на компанията и прибличате хората като магнит; не се суетите, само че и не вършиме повече от това, което се желае от вас. Остана № 4 – здравната сестра, изпуснала картоните. Ако първо се спуснете и й помогнете да ги вдигне, то вие сте безвъзвратен оптимист, действате с лекост, виждате всичко с ярки цветове, проблемите към вас не ви тревожат много; общителни сте и мощно любознателни – не се колебаете да се впускате в приключения; бягате от всевъзможни ограничавания! Е, считате ли, че този тест показва правилно хората като персони? Къде е вашето място?

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР