Сега ще бъде сформирано правителство, но то ще е временно

...
Сега ще бъде сформирано правителство, но то ще е временно
Коментари Харесай

Драматична прогноза! Феноменът Божидар Караджов с разтърстващи предсказания за 2023-а

Сега ще бъде образувано държавно управление, само че то ще е краткотрайно и ще има предварителни избори по-късно. След идващите предварителни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи относително дълго, няма да е четири години, ще е съвсем две години. Тази година войната в Украйна свършва, само че ще остане студената война, тя ще продължи най-малко още две години. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат доста протести и гражданско непокорство.

Тези предсказания прави в изявление пред ясновидецът Божидар Караджов.

Относно предстоящата прогноза за времето и възможни атмосферни катаклизми той декларира: „ Да стартираме с това, че зимата ще ни изненада освен през февруари само че и март месец, даже и началото на април. Тогава ще следим по-сериозни сибирски антициклони, които ще донесат доста сняг на България.

Интересното е, че в южна България ще има съществени снеговалежи. Говорим в това число и за ограничавания на пътната инфраструктура.

Ще имаме две трусове в България , едното ще бъде с епиценър Турция, другото с епицентър Гърция. Ще бъдат бъдат усетени в България, само че заплаха за популацията няма да има.

Тази година ще има доста повече пожари от миналата, те ще стартират относително рано, още в интервала на април и май, което е нетипично. В същото време ще имаме и доста съществени проливни дъждове, само че тях ще ги следим чак през юли. Тази година ще бъде доста по-благосклонна откъм жертви, няма да се повтори това, което се случи в Карловско. Най-сериозни наводнения чакаме в Югоизточна България.

Караджов е безапелационен, че няма да има нова заплаха от разпространяване на COVID-19 в мащабите, в които беше : „ Няма да има затваряне, няма да има рестрикции. Няма да има заплаха от нови талази, които да заплашват човечеството и то освен в България. „

Той не вижда в околните седем години заплаха от епидемиологични заболявания, които да заплашват човчеството . Коронавирусът няма да изчезне, просто ще се трансформира в елементарен грип, споделя той.

По думите му ще бъдат основани два типа медикаменти, които ще лекуват рак и това ще се случи с помощта на развиването на технологията в медицината. Ще лекуват редки автоимунни болести, които обаче ще водят точно до рак.

Според топясновидеца, що се отнася до технологиите, летящи коли няма да има. „ А що се касае до роботите и изкуствения разсъдък, там сме достигнали един пик, като идващия стадий е развиване на разсъдък на изкуствения разсъдък. Г оворим за такава степен на изкуствения разсъдък, в която той да може самичък да си взима решенията. До средата на другата година ще ни бъде показан подобен първообраз ”, счита той. „ Да, ИИ ще бъде опасност, само че това няма да убие човечеството! ”

При проучването на Космоса той вижда в границите на до три години, че човешки крайник ще стъпи на Луната: „ Освен това ще получим информация за извънземна форма на живот . Извън нашата галактика има доста, доста други вселени, в които съществуват форми на извънземна цивилизация, която е доста по-висша от нас ”, пророкува Караджов.

Относно политическа рецесия у нас той акцентира, че в този момент ще бъде образувано държавно управление, въпреки и краткотрайно, само че ще има и предварителни избори по-късно . „ След идващите предварителни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи относително дълго, няма да е четири години, ще е съвсем две години. Друго забавно, което следва да се случи е резултата на спиралата , спираловидната инфлация, която води до далавера.

Предстои да се спука балона на строителството, производителите, които се занимават с произвеждане, без значение в коя сфера ще стартират да се задъхват от позиция на чисто спекулативното повишаване на цените. Това е резултатът на доминото и ще стартираме да го следим още май месец ”, безапелационен е той. И разяснява: „ Инфлацията, като инфлация на %, ще стартира да се прекършва. Ще стартира усмиряване на този тип наклонност. Предстои резултатът на доминото, който касае строителния бранш, индустрията, и хранително-вкусовата промишеност и ще докара до гладко поевтиняване на стоките. Ще се следи и усмиряване на цените на парцелите. ”

Според Караджов до края на 2023 година България ще влезе в Шенген.

Относно войната в Украйна , астрологът планува края й през тази година , само че счита, че ще остане студената война, тя ще продължи най-малко още две години: „ Крим ще си остане съветски район , ще бъде и избран някакъв район, в който ще си има военни дейности, само че за хората най-общо казано, ще има мир. Студената война, с всички нейни стопански последици ще продължи към три години и най- губеща от всичко това е Европа. Най-печелившите ще бъдат Съединени американски щати и Китай. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат доста протести и гражданско непокорство ”, предсказва Божидар Караджов.

Той вижда промени и в спорта: „ Ръководството на БФС ще бъде заменено и това ще се отрази в позитивна посока, ще докара до катарзис във футбола! ”

Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования. Той е единственият българин, вписан в елитната ранглиста на най-известните пророци в света. Винаги познава резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 година в телевизионно изявление единствен с акуратност предсказа нещастието с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. други

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР