Сега шамарът е страховит! Две години управление на Радев, служебни

...
Сега шамарът е страховит! Две години управление на Радев, служебни
Коментари Харесай

Бойко Борисов за доклада на Държавния департамент на САЩ: Сега шамарът е страховит!

„ Сега шамарът е застрашителен! Две години ръководство на Радев, служебни и постоянни държавни управления с основни участници Кирил, Асен и Рашков - цялостен неуспех. Това споделя отчетът. И в случай че имаме малко разсъдък след 2 април, би трябвало цялата политическа класа да се стегне и да свърши работа “.

Това разгласи в коментар за отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него и за децата е било ясно, че арестът му, както и тези на някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова, са били „ противозаконни, поръчкови и даже наказуеми “.

„ Този отчет споделя, че Политическа партия и Демократична България нямат потенциал да се оправят със правосъдната промяна и върховенството на закона “, бе безапелационен Борисов.

И добави, че ГЕРБ предлага да се приказва за проблемите, с цел да могат те да се решат.

„ Видяхме обаче и тяхното двуличие. Съжалявам, че и ние сме в този отчет с арести, само че когато пристигнаха да ни извличат пред децата ни по домовете ни, в нарушаване на всички човешки права, когато пристигнаха от Европейска комисия и ЛИБЕ, всички откриха противозаконните дейности на сатрапите. Но тогава вашите репортажи бяха напълно други... “, сподели още водачът на ГЕРБ.

И добави:

„ Но бих почнал коментара си по отношение на отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати с противозаконните арести на българи по време на предизборната акция - десетки, стотици. Това е притеснителното, върнахме се в 90-те години “, разгласи Борисов.

Той напомни, че от 2 години ГЕРБ не ръководи „ и виждате на какво равнище е корупцията “.

„ Милиарди отидоха за Путин. Крадоха ви от газа, крадоха ви от бензина, от храните, откъдето и от каквото можаха. Много пъти приказвах за свободата на медиите - 2 години те ви разсипаха, тъй като каква е концетрацията сега? “, добави водачът на ГЕРБ.

И попита: „ Помните ли, когато Бойко Рашков заплаши Биляна Гавазова и тя си потегли от бТВ? А тези, които заплашваше той, бяха извеждани с белезници - като вашата колежка Севделина Арнаудова. Ами това, което медиите прикриваха - противозаконното финансиране на Демократична България през „ Нексо “ да вземем за пример? Колко пъти беше обещано по новините? Или за противозаконните дейности на министър председател и министри, в нарушаване на Конституцията ни? “



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР