Антони: Играчът на Манчестър Юнайтед е изправен пред нови обвинения в насилствено поведение срещу още две жени

...
Сега съобщения в медиите казват, че Райса де Фрейтас е
Коментари Харесай

Сега съобщения в медиите казват, че Райса де Фрейтас е твърдяла, че се нуждае от болнично лечение, след като е била нападната от Антони и жена през май миналата година.< /p>

Различни медии казват, че г-жа Де Фрейтас е съобщила за предполагаемия инцидент на гражданската полиция на Сао Пауло, каза Sky Sports.

Друга жена, Ингрид Лана, твърди в интервю за бразилска телевизия, че е била под натиск от Антони, за да правят секс по време на командировка в Англия миналата година.

Г-жа Лана твърди, че Антоний я поканил в къщата си и я блъснал в стената, което я накарало да си блъска главата.

< p>„Той се опита да има връзка с мен, а аз не исках“, твърди Лана в интервюто.

Акциите на Манчестър Юнайтед рязко падат тъй като продажбата от Глейзър остава несигурна

"Той ме бутна в стената и аз си ударих главата. Целта ми беше просто бизнес. Пристигайки там по негова покана, осъзнах, че има скрити мотиви."

Антони е обвинен, че е нападнал Кавалин, инфлуенсър в социалните медии, „с удар в главата“ в хотелска стая в Манчестър на 15 януари, оставяйки я с порязване на главата, което се нуждае от лечение от лекар.

Кавалин също така твърди, че е била ударена в гърдите от Антони, което според нея е причинило повреда на силиконов гръден имплант, който изисква коригираща операция в Бразилия.

Друг предполагаем инцидент се е случил в къща на 8 май, по време на което тя твърди, че е получила порязан пръст, докато се е опитвала да се защити, обвинявайки Антони, че е хвърлил стъклена чаша към нея, както и че след това е взел паспорта й.

Кавалин се казва, че е подал доклад до Сао Гражданската полиция на Пауло относно твърдения за физическо и вербално насилие от Антони по време на почивка в Бразилия през юни 2022 г., когато тя беше бременна, както и подаване на отделна жалба до полицията на Голям Манчестър (GMP).

В сряда , Юнайтед каза в изявление, което приема, но не каза дали той остава на разположение за избор.

Антъни, който подписа за Юнайтед от Аякс в сделка за £85 милиона миналия септември, се е появявал 31 пъти, откакто Кавалин направи жалба до GMP през януари.

Той отхвърли твърденията й като „фалшиви обвинения“.

Манчестър Юнайтед отказа коментар, когато се свърза с Sky Sports News.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР