Сега само опипаха почвата за Аз съм Българче“, следващият път

...
Сега само опипаха почвата за Аз съм Българче“, следващият път
Коментари Харесай

Сега само опипаха почвата за „Аз съм Българче“, следващият път ще режат с флекса

Сега единствено опипаха почвата за „ Аз съм Българче “, идващият път ще режат с флекса. Това написа в собствен коментар Недялко Недялков, откакто „ Свободна Европа “ упрекна точно него за разпалаването на абсурда.

SafeNews разгласява думите му без редакторска интервенция:

На десетия ден от абсурда с „ Аз съм българче! “ първоизточникът „ Свободна Европа “ реши да се обади.
Не били желали да не разрешават стихотворението. Било клевета.

И всичко почнало от…мен, представете си.

Ето откъс:

„ Как стартира всичко. На 11 януари, четвъртък, уеб сайтът Пик разгласява публикация от своя притежател Недялко Недялков под заглавие „ ПОТРЕСАВАЩО: „ Свободна Европа “ изиска възбрана на „ Аз съм българче! “
Сайтът е няколко пъти осъждан за клюки против известни имена от бизнеса, правосъдната система и гражданския бранш. В публикацията Недялков цитира оповестен седмица по-рано разбор на Светла Енчева, създател в постоянната графа „ Мнения “ на Свободна Европа. Тя проучва опцията за консолидиране на имигрантите, които така и така идват в България. Енчева написа, че „ няма по какъв начин децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, в случай че са длъжни да учат „ Аз съм българче “.
В публикацията не става дума нито за възбрана, нито за предложение за възбрана, нито пък се споделя концепция за отпадане на стихотворението. Темата е на първо място пазарът на труда и опциите за интеграция в него.

Недялков прибавя от себе си думата „ възбрана “ и снежната топка потегля по ската. Добавя и поредност от обидни думи към публицистите от Свободна Европа

В събота сутринта снежната топка към този момент летеше по ската и се уголемяваше с всяка минута.

Сайтът Пик разгласява втори текст на Недялков – „ Заговорът против „ Аз съм българче! “ Авторът разказва към този момент по-голям проект, за което не показва доказателства.

„ Всичко българско – под ножа! Преди това – всичко съветско, като подготовка. И тук не става дума за идеология или геополитика, а за верски кръстоносен поход против православното християнство “, написа в публикацията на Недялков… “

Какво да кажа – благодаря за рекламата. Поемам цялата виновност. Заради мен като че ли хората се изправиха на нокти, не поради наглостта на „ Свободна Европа “…

Доволен съм, че съм си приключил работата, бил съм тревога, притиснал съм ги в ъгъла и съм ги предиздвикал да се оправдават. И „ Свободна Европа “, и държавното управление – тъй като и оттова излезе декларация. Гузен негонен бяга.

Истината е, че този път единствено пробваха, пробваха почвата

Да видят ще има ли съответна реакция, ще мине ли номерът. Както с намеците на Тагарев да се пренаписват учебниците по история. Репетиция бе, само че другия път напряко ще режат с флекса, както с паметника.

Затова би трябвало да сме бдителни, да скачаме при всяко предусещане за заплаха. Тия видове са способни на всичко.

Относно внушението, че ПИК бил осъждан за клюки – да! Осъждан е няколко пъти и неведнъж е оправдаван по тези смешни, частни, цивилен каузи, в които някакви доста засегнати деятели – най-вече на Демократична България и Политическа партия, употребяват съда за бухалка и с цел да изкарат някой лев. Като показват медицински от психиатър какви тежки душевни контузии са им докарали нашите разкрития…

„ Свободна Европа “ също е осъждана за клюки, само че това го пропущат

В моменти е бизнес да се съдят медии. Тия дни аз, да вземем за пример, ще заведа дело против „ Свободна Европа “ поради клюки на Генка Шикерова по мой адрес.

И последно. Лъжа е, че „ Свободна Европа “ е свободна и че има нещо общо с именития си предходник, който слушахме в унес и полулегално на вефчетата си при социализма. Просто са си присвоили марката и вегетират на неин тил.

Грантоядите към „ Капитал “ са ерзаци на Румяна Узунова и Георги Марков.

Лъжа е и че „ Свободна Европа “ е американска медия

Всъщност тя е партийна радиоточка на неомарксистката Демократическа партия и ултралевичарите в САЩ; цялата й публицистична политика е отричане на традициите и концепциите на славната американска нация, първопроходник на демокрацията.

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР