>Сега съм малко инатлив и ми се иска да правя

...
>Сега съм малко инатлив и ми се иска да правя
Коментари Харесай

Внесоха повече яснота около филмите на Златна роза 2017

> " Сега съм малко инатлив и ми се желае да върша това, което ми хрумва и което одобрявам. Специално " Лили рибката " в никакъв случай не съм си я представял, като нещо друго с изключение на като филм. Основно съм признателен за опцията, която Филмовия център ми даде, с цел да основа кино лентата. Оказва се, че с религия в плана и непримиримост, процесът става по-плавен. Успях да фотографирам филм, мощен и като визия, уповавам се ви е харесал. "

Актьорът Добрин Досев описа, че за пръв път играе във филм или на сцена с деца. " Ясен е вълшебник в това отношение, той с такава магическа пръчка им изясни какво би трябвало да създадат, че те не играеха в този филм, а живееха тази история. Аз в действителност останах респектиран от тези деца, това беше удоволствието, може би най- огромното.Много рядко ми се е случвало, да имам такова ярко, прелестно чувство, до момента в който работя по някой филм. " показа още Досев.

" Лили рибката " бе почетен с премия за европейски филм на фестивала във Варшава.

Късометражният филм " Надпревара " на младите създатели Виктория Димитрова-сценарист и Красимир Калушев-сценарист и режисьор, които описаха за своя студентски филм, засягащ една сериозна обществена тематика, както за неналичието на средства в българския спорт по този начин и за ориста на нашите олимпийски гении. Историята е въодушевена от същински случай, описват създателите. Вера Найденова похвали умеенето на студентите да формулират и основават съспенс в късата форма.

" 12 А ", демонстрира доста съществени проблеми освен в българското обучение, само че и в нашето общество, демонстрира какво се случва измежду младежите и по какъв начин педагогът може да им влияе, филмът е за един клас, само че става въпрос за доста повече хора, показа режисьорът Магдалена Ралчва. " Дълг е първо на майките, след това на фамилиите и на учебното заведение е да се обръща доста внимание на децата и да бъдем по-близо до тях. "

" Може да има комедиен темперамент, само че той носи обръщение. ", съобщи екипът на " 12А ".

Като единственият филм в конкурсната стратегия, който е намерил средства отвън обществените, създателите споделят, че мощно са вярвали в екипа си, в сюжета на лентата и най-много ги е водело желанието да поднесат този филм на феновете.

" Вездесъщият " - един филм, който ни раздруса, виждаме една съвременна покруса и то доста сериозна, навлизането на технологиите и следствията от това могат да влияят по доста сериозен метод

Геновева Димитрова разказа историята, като една апокалиптична картина на днешните страхове, комплекси, и желанието на модерния човек да бъде в действителност всемогъщ.

Във " Вездесъщият " има дълбочини, очертаващи доста значима наклонност: живеем в едно осведомително общество, само че страничният резултат е, че има смяна в морала, полезностите, домът към този момент не е нашата цитадела и безогледно навлизане в интимното пространство на индивида.

Очакваме на огромен екран от 10 октомври!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР