Сега обаче половинката на бизнесмена Галин Вафлата е окрала не

...
Сега обаче половинката на бизнесмена Галин Вафлата е окрала не
Коментари Харесай

Мощен Трус Във Фолка! Стовариха Тежко Обвинение Върху Главата На Галена!

Сега обаче половинката на предприемача Галин Вафлата е окрала не едно, а две неща. И пострадала се е оказала колежката й Емилия.

Наблюдателен четец изпрати доказателствата. През 2014 година някогашната на Коко Динев пуска плана си „ Без въпроси ”. Във видеото има фрагменти на малко момченце, което е покрито със златна багра. Галена очевидно е харесала доста концепцията.

Хитовата изпълнителка е решила, че никой няма да забележи и решила да го открадне, като направи нова интерпретация.

В края на 2017 звездата на „ Пайнер ” пусна парчето си „ Just Show ”. В него изненадващо се появяват не едно, а цели две момченца, вапцани със златна багра.

И това не е първият, а следващият път на кражба от изпълнителката на „ Мина ми ”. Анонимният фен алармира и за друго плагиатство на обичаната на великотърновският предприемач, написа Блиц.

Видеото на песента на Емилия „ Без въпроси ” е снимано в ромската махала. Няколко години по-късно Галена, Азис и Цветелина Янева снимаха там клип към песента си „ Пей, сърце ”.

Феновете се разделиха на две групи след тази вест. Едните много пазят Галена и не дават да се каже неприятна дума за нея. Докато другите – злобарите, с ненаситност одобриха клюката и се скъсват да я популяризират.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР