Сега някой губи конгреса, а после излиза и подава жалба,

...
Сега някой губи конгреса, а после излиза и подава жалба,
Коментари Харесай

Шеф в Лудогорец: За нас няма значение кой ще е президент на БФС

" Сега някой губи конгреса, а след това излиза и подава тъжба ", възмущава се Георги Караманджуков
Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков е безапелационен, че за разградчани няма никакво значение кой ще е идващият президент на Българския футболен съюз.

Като обосновка той уточни множеството мачове, които отборът играе в европейските клубни шампионати и какъв брой повече са те по отношение на на другите тимове.

Караманджуков обаче не е удовлетворен от дейностите на Димитър Бербатов и подадената от него тъжба след изгубения конгрес от Борислав Михайлов.

" Темата за конгреса не сме я коментирали с управлението и притежателите. Мога да кажа персонално мнение. Когато започнах като шеф в Родопа (Смолян), президент беше починалият Димитър Ларгов. И по-късно съм бил на десетки конгреси. Имам едно терзание с тези тъжби след последния конгрес. Ако в този момент (б.р. - на 15 март) бъде определено управление и след 3, 4 или 5 месеца съдът присъди, че възвръща еди-кой си или признава жалбата на другия. Не зная дали хората се замислят какъв брой рискове идват. Доста читави адвокати трябват. Дано в действителност се избере индивидът, който ще оказва помощ на българския футбол и ще дава за развиването.

Не е въпрос единствено - стани да седна. Учил съм се доста от всички хора, които са работили във футболния съюз. Навремето какви борби имаше сред Стефан Софиянски и Иван Славков, и господин Михов, и други. Когато всеки загубеше, отиваше и стискаше като благородник ръката. А в този момент губим конгреса, излизаме на открито и подаваме тъжба, макар че признаваме вътре пред залата. За Лудогорец няма значение кой ще е президент на футболния съюз. Искаме да има правила. Защото колкото мачове сме изиграли през тези години в Европа, всички останали участници в България, взети дружно, ги нямат. Дано да се откри индивидът, екипът, който да върне българския футбол, където му е мястото ", съобщи Георги Караманджуков пред TV1.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР