Сега, наблюдавайки процесите през последната година, мога да кажа, че

...
Сега, наблюдавайки процесите през последната година, мога да кажа, че
Коментари Харесай

Цветанов преживя катарзис и видя симбиоза между ГЕРБ и ДПС

Сега, наблюдавайки процесите през последната година, мога да кажа, че 2019 година даде една доста ясно обрисувана симбиоза и взаимоотношение сред две от главните политически обединения - ГЕРБ и Движение за права и свободи. От тази позиция мога да дам и съответни образци. Това сподели пред БНР някогашният зам.-председател на ръководещата партия Цветан Цветанов и сегашен ръководител на Политическа партия " Републиканци за България ", визирайки локалните избори преди 2 години.
По думите му община Гурково е доста явен знак на политическо подмолно договаряне. 
 Дясната ръка на Цветанов е сключил контракт с лобисти в Съединени американски щати за помощ пред американското държавно управление Дясната ръка на Цветанов е сключил контракт с лобисти в Съединени американски щати за помощ пред американското държавно управление
Само три дни откакто депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски е сключил контракт за лобистки услуги за неговите ползи да бъдат представляв...
" Затова тази ротация е нужна, тъй като ще могат да не се развият възможните връзки, които са основани с несъмнено управление на гласове. Вече има много сигнали, че на локалните избори през 2019 година са обезпечавани кордони от полицеейски чиновници, с цел да може избрани политически обединения или избрани претенденти за кметове да могат безпрепядствено да си обезпечат така наречен следен избор ", сподели той.
Цветанов напомни, че по времето, когато е бил зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева и Даниела Дариткова са му споделяли терзания от избрани рокади, които могат да бъдат осъществени в техните изборни региони, с една единствена цел да бъдат опорочени изборните резултати .
„ Лично госпожа Цвета Караянчева, през 2017 година, когато министър беше Младен Маринов , тя самата ми показа, че той желае да махне регионалният шеф на полицията в Кърджали, тъй като е осуетил спор, който е можел да ескалира доста на едно събиране в община Джебел сред ДОСТ и Движение за права и свободи. Тогава, когато приказвах с Младен Маринов ми сподели, че е имал диалози с представители от Движение за права и свободи и те държат този шеф да бъде заменен “, сподели Цветанов.
В този миг Цветанов се е противопоставил като ръководител на вътрешната комисия и е споделил, че мотив, че някой си е приключил служебните отговорности да бъде махнат е недупостимо, без значение от персоналните му пристрастия.
Цветан Цветанов споделя, че откакто е напуснал мястото си на зам.-председател на ГЕРБ, този регионален шеф през юни-юли 2019 година е бил заменен.
 Анна Заркова: Не се смейте на Цветанов Анна Заркова: Не се смейте на Цветанов
" Гледам тук едни другари се заливат от смях: Цецо Цветанов предложил - като мярка против подмяната на изборните резултати - ротация на...
" Г-жа Дариткова от самото начало след освобождението на тогавашния шеф на ОД на МВР-Смолян Евгени Василев , даже когато съда го възвърне на работа, тя искаше да се водят диалози с тогавашните министри на вътрешните работи да не се връща, тъй като е доста непосредствен до Движение за права и свободи и би могъл да взе участие в някакви сходни разновидности за опорочаване на изборния проце " “, даде за образец Цветанов.
Той изясни, че направеното предложение по време на консултациите при президента е на база информацията, с която е запознаван през всички тези години и акцентира, че той е индивидът, който е защитавал хората.
„ Неслучайно някой от членовете, които са почтени, качествени и доста същински хора, които повярваха в ГЕРБ, че е опция на Движение за права и свободи, през днешния ден напуснаха ГЕРБ и към този момент са част от Републиканци за България “, добави ръководителят на партията.
По думите му преливането от едната в другата партия е реалност и тъй като хората знаят, че Цветанов е кардинален човек и постоянно пази хората.
Той даде за образец и написаното от Гюнай Исмаил от Шумен, който в претекстовете си за овакантяване от ГЕРБ е показал, че са предадени и продадени.
 Цветанов пред президента: Притеснява ни броенето на гласовете (ВИДЕО) Цветанов пред президента: Притеснява ни броенето на гласовете (ВИДЕО)
Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов се разгласи за промени в Изборния кодекс. Той оповести мечтани...
„ Говоря за ротацията на полицейските началници. Те са тези, които имат връзка в ограмна част с политическия и икономическия хайлайф в обещано обитаемо място или област. Смятам, че това е една спомагателна гаранция и по тази причина се вършат оферти от извънпарламентарните групи. Освен ротацията, която предложихме от Републиканци за България казахме и за опцията да има онлайн снимане на отварянето на секционните кутии, броенето и протоколите, с цел да може фактически да се избегне всякаква опция за възможна операция “.
В момента съществува най-голямо съмнение към изпълнителната власт по отношение на идните парламентарни избори.
Цветанов посочи, че за него доста мощна операция е била Костинброската спекулация.
„ Много значимо е да се даде гаранция на всички български жители да се възползват от конституционното си право да гласоподават, тъй като като слушах през днешния ден и външния министър и през вчерашния ден парламентарната група, те изрично се отхвърлят от една опция да дадат право да се гласоподава по пощата от българите живеещи в чужбина “, сподели Цветанов и още веднъж прикани за незабавна смяна в българското законодателство.
Според него консултациите при президента са дали действителната визия за готовността на всички политически партии, които вземат участие в една конкуренция и акцентира, че изпълнителната власт носи отговорност за прозрачността и чесността на изборния развой и опцията жителите да се възползват от конституционното си право.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР