Сега на корабите под руски флаг им е забранено да

...
Сега на корабите под руски флаг им е забранено да
Коментари Харесай

Руски кораби заобикалят забраната на ЕС за достъп до европейските пристанища

Сега на корабите под съветски байрак им е неразрешено да влизат в пристанища в Белгия, България и Италия под глобите на Европейски Съюз, само че има доста изключения , оповестява Би Би Си.

Петият кръг от наказания на Европейски Съюз, наложени поради нашествието на Русия в Украйна, включва възбраната влизане на пристанищата, само че в изказването на Европейски Съюз от 8 април се споделя, че " изключенията важат за медицински, хранителни, енергийни и филантропични цели и други "

Белгийски и италиански медии настояват, че съветските кораби към момента могат да доставят в Европейски Съюз: нефт, газ, петролни артикули, разнообразни метали, пшеница и други зърнени храни, торове, фармацевтични артикули и нуклеарно гориво за гражданска атомна сила.
 И Белгия затвори пристанищата си за съветски кораби
И Белгия затвори пристанищата си за съветски кораби

Мярката е от нов пакет от наказания

Руските кораби също ще бъдат допускани в пристанищата на Европейски Съюз в незабавни случаи, като да вземем за пример за незабавни поправки.

Белгийският оператор RTBF съобщи, че от дузина съветски кораба, които се насочат към белгийските пристанища, единствено три ще бъдат изправени пред възбрана за влизане.

Русия продължава да изнася големи количества енергийни запаси за Европейски Съюз всекидневно , като Германия и доста други членки на Европейски Съюз мощно разчитат на нея. Украйна и доста от нейните поддръжници в Европа осъждат неуспеха на Европейски Съюз да сложи съветската енергетика под наказания.
 Забраниха достъпа на съветски кораби до българските пристанища
Забраниха достъпа на съветски кораби до българските пристанища

Това става факт от днес
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР