Сега лидерката на БСП Корнелия Нинова реши да му отвърне.

...
Сега лидерката на БСП Корнелия Нинова реши да му отвърне.
Коментари Харесай

От Последните Минути! Корнелия Нинова Бие Червена Тревога: Застрашена Е Националната Сигурност На България! Ето Видео!

Сега лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова реши да му отвърне. „ Това е доказателство към неофициалната информация, че зад тази договорка си стои Бойко Борисов. Както и,че една държавна банка ще финансира това. Тоест с парите на всички ни някой ще си купи част от националната сигурност и живота на два милиона българи “, сподели Нинова.

„ За да ги защитим на следващия ден подхващаме следното: каним на среща посланика на Чехия, на който ще връча писмо до чешкото държавно управление и чешкия министър председател. Бойко Борисов твърди, че договорката е направена по чешкото законодателство, по тази причина ще питаме посланика водени ли са разговори; поеман ли е ангажимент от страна на Бойко Борисов по тази договорка и какъв “, отсече Нинова.

„ Не сме наивни да си мислим, че тук приказваме за ползите на Гинка, знаем, че откъм гърба стои различен частен интерес, само че е застрашена националната сигурност “, сподели още лидерката на Българска социалистическа партия. Тя разясни още, че ще питат всички европейски институции дали е спазено нужното европейско законодателство при сключването на тази договорка. Нинова разгласи, че ще желае и Борисов да отиде в Народното събрание, където да приказва за случилото се.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР