Сега, когато покупката на 27,7 процента от Манчестър Юнайтед от

...
Сега, когато покупката на 27,7 процента от Манчестър Юнайтед от
Коментари Харесай

12-те звезди на Манчестър Юнайтед са изправени пред несигурно бъдеще това лято - и към кого биха могли да се присъединят

Сега, когато покупката на 27,7 % от Манчестър Юнайтед от сър Джим Ратклиф най-сетне завърши, шефът на Ineos може да стартира да възнамерява за бъдещето.

Сделката планува Ратклиф да поеме цялостен надзор над спортните въпроси и откакто разпоредбите за облага и резистентност на Висшата лига значат, че клубът не е направил нови подписвания през януари, те са подготвени за натоварено лято през трансферния прозорец.

Според Daily Mail, Юнайтед възнамерява огромно изчистване, което ще им даде повече средства за харчене за нови попълнения. Предполага се, че до 12 звезди могат да бъдат избрани за непрекъснати напускания това лято и Mirror Football прегледа къде могат да отидат тези играчи...

Очаква се Антони Марсиал да напусне клуба със свободен трансфер, когато договорът му изтече в края на сезона, като Юнайтед желае да изтегли своите 275 000 английски лири на седмица от своите книги, като се има поради, че той не е достигнал двуцифрено число за последните четири сезона.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР