Сега, когато Джеймс Гън рестартира вселената на DC, феновете не

...
Сега, когато Джеймс Гън рестартира вселената на DC, феновете не
Коментари Харесай

Следващият филм Батман най-накрая ще му даде помощник

Сега, когато Джеймс Гън рестартира вселената на DC, почитателите не могат да не се чудят до каква степен тя ще се отклони от предходната версия и какво е подготвил режисьорът деец за обичаните на почитателите герои като Батман. Оказва се, че увлечението на Гън по именития създател на комикси Грант Морисън значи, че той ще води идващия жив Батман на място, на което не е бил от десетилетия.


Както оповестява Inverse, Гън споделя, че първият филм " е историята на Батман и неговия автентичен наследник, Дамян Уейн " и " е основан на великата комиксова поредност на Грант Морисън ".

Това е удивително единствено по себе си, тъй като не сме имали игрална история за Батман и Робин от пагубния филм на Джоел Шумахер " Батман и Робин " от 1997 година Този филм стигна прекомерно надалеч в своята долнопробност, а по-късните режисьори ще се отклонят от това: Батман на Кристофър Нолан в никакъв случай не е имал подобаващ асистент (въпреки че получихме закъсняло разобличаване на Робин в " The Dark Knight Rises " ), а Батман на Мат Рийвс пропуща детския асистент, тъй като филмите се концентрират върху ранните солови дни на Батман като герой с престъпността. Въпреки това Гън желае неговият Батман да има Робин и Грант Морисън е дал идеалното ентусиазъм. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР