Сега към една разтърсваща криминална новина. Трагичен инцидент в сливенското

...
Сега към една разтърсваща криминална новина. Трагичен инцидент в сливенското
Коментари Харесай

Жестоко убийство на дете в село Сотиря

Сега към една разтърсваща престъпна вест. Трагичен случай в сливенското село Сотиря. Вчера следобяд под един от мостовете в селото е открито в безпомощно положение 7 годишно момиченце. То е било пребито и изнасилено.

Сотиря, Сливен

Веднага е откарано в сливенската болница, само че лекарите не са съумели да го спасят. В късния следобяд през вчерашния ден сливенската полиция популяризира известие за търсене на 21 годишния Мартин Стоянов Трифонов за осъществени голям брой обири. Все още не е ясно дали търсеното лице е обвързвано с жестокото закононарушение.

Жителите на селото са потресени. Сливенската полиция търси 21-годишният Мартин Трифонов от Сливен за голям брой обири. Хората от селото го знаят, тъй като той и преди е посягал на деца.
Жена: Първоначално мислехме, че е блъсната от кола, тъй като споделиха, че е под един от мостовете на реката. Но след това споделиха, че е било изнасилено и убито, което е доста тъпо. Детето щеше да е първи клас тази година - доста красиво, доста витално дете. Просто дете, живеещо на село.Мъж от селото: Знаем го за обири. Миналото лято ли по кое време излезе от пандиза отново за такива обири. Никой не е очаквал нещо такова, че ще се получи този смут.Димчо Георгиев, кмет на Сотиря: Все още нищо не знаем. Разследват нещата. Това, което виждам е че са се организирали пожарна, полиция, военна полиция, горски чиновници, хеликоптери, гранична полиция са тук.
Българска национална телевизия: Имало ли е различен път проблеми с това момче.
Димчо Георгиев, кмет на Сотиря: Той страничеше от тук, нямаше компания. Не е гражданин на Сотиря, живее във вилна зона и слиза тук да пазари от магазините.

Вчера следобяд Мартин е бил видян да пие алкохол пред магазина в селото, а момиченцето тъкмо по това време е отишло да си купи сладолед. Предполага се, че тогава е станало и закононарушението.

Полицаи, горски чиновници, пожарникари и гранична полиция са се присъединили в издирването на младежа през вчерашния ден следобяд. Все още не знаем дали той е открит. Полицейските патрули не престават да се движат из селото, което значи, че издирването продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР