Сега какви са им изказванията? Ако не сме ние, не

...
Сега какви са им изказванията? Ако не сме ние, не
Коментари Харесай

Борисов: ПП и ДБ се обединяват, защото видяха, че не могат да победят ГЕРБ

„ Сега какви са им изявленията? Ако не сме ние, не може да има управление… Всички стартират да приказват за локалните избори, какъв сигнал за обществото е това? Политическа партия и Демократична България се сплотяват, тъй като видяха, че не могат да победят ГЕРБ “.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Петрич.

Той е уверен, че хората виждат какво им е донесла „ смяната “ за последните 2 години и от ден на ден желаят да видят ГЕРБ, „ изменени и отчели грешките си “, в ръководството.

„ Сега ще пробват да си скрият спада надолу, поради неуспеха на техните дейности “, твърди Борисов.

Според водача на ГЕРБ, занапред се знае, че ПП-ДБ ще бъдат в изолираност в идващия парламент.

„ И властта още веднъж ще е в Радев. Аз съм последният човек, който ще пази Радев. Но ние му даваме властта, той я упражнява, а ние си приказваме за локалните избори. Рискът да изпадне страната в тотална рецесия след локалните избори е голям, в случай че не ни пристигна на всички акълът в главата “, предизвести той.

„ Откакто не са на власт, цената на бензина падна с 1 лев. Как си го обяснявате? Галопиращата инфлация кой я докара? Политиката на Асен Василев. Това, че изпуснаха цените и стигнаха тавана, кой е отговорен? Пак те! Обаче откриха време да си намерят „ Джемкорп “, да се финансират по втория метод, заобикаляйки закона “, твърди Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани публицистите да попитат „ смяната “, в случай че те са положителните, които ще изкарат 600 хиляди гласа, то другите, които ще вземат 2 млн., какви са.

„ Това неприятните българи ли ще бъдат? Те по какъв начин разделят хората? “, попита Бойко Борисов.

Той заяви, че в партията му не реагирали добре даже на концепция за диалог с Българска социалистическа партия.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР