Сега имате шанс да докажете, че можете да се борите

...
Сега имате шанс да докажете, че можете да се борите
Коментари Харесай

Депутатите в спор за шефа на Антикорупционната агенция

Сега имате късмет да докажете, че можете да се борите с най-големия камшик за българското общество - корупцията. Това съобщи депутатът социалист Красимир Янков при разискването на това кой да оглави антиконституционния орган. Това е късмет за българската народна власт, уточни той.

Антикорупционната организация - Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) е призвана да се пребори с това събитие. Кандидатите са двама - Пламен Георгиев, претендент на ръководещите и Николай Николов - на Българска социалистическа партия.

 5 партии против номинацията на Пламен Георгиев за началник на Антикорупцията
5 партии против номинацията на Пламен Георгиев за началник на Антикорупцията

КПКОНПИ ще се трансформира в оръжие против неуместните и чадър за приятелите на властта

По думите на Янков в този момент властта може да опровергае опасението, че за нея важи максимата: " една пара - един глас " . Депутатите от Левицата " захапаха " Пламен Георгиев за работата му по аферата Мишо бирата и се усъмниха в неговата безпристрастност. Затова и алените желаят антикорупционния орган да се оглави от партийно неутрален човек.

Данаил Кирилов от ГЕРБ пък е засегнат от грозния спор . Истината излиза постоянно нескрито, увери той. Да не се развяват политически връзки на претендентите, настоя Кирилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР