Сега имат за задача да източат ББР, в момента с

...
Сега имат за задача да източат ББР, в момента с
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Управляващите имат за задача да източат ББР, следва поне една година застой

" Сега имат за задача да източат ББР, сега с това се занимават. Необезпечени заеми, сякаш за новоразвиващи се компании, без никакви гаранции… Сега ще е най-малко една година застой. Защото в този момент ще източат ББР ". Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в Годеч, на посещаване в локалната конструкция на ГЕРБ.

Борисов напомни, че служебното държавно управление прибра и парите за строителството на автомагистрала „ Хемус “, които кабинетът на ГЕРБ беше отделил в целева сметка. „ Това е разбирането за народна власт по комунистически. Само че най-смешното е, че чегъртат техните хора “, уточни водачът на ГЕРБ.

„ В АПИ взеха, та си изчегъртаха техните назначения. Понеже толкоз са неориентирани, толкоз не знаят какво са правили, бяха не запомнили, че са сменили началника на АПИ. Те и зам.-министър изчегъртаха през днешния ден. Обаче тъй като не се знае кой го е назначил, от къде е пристигнал, какъв брой в торбичките е занесъл на Радев, не се знае и тихомълком – назначават, сменят… “, сподели още Борисов.

По думите му тъй като районната министърка е не запомнила, че е сменила началника на АПИ, сподели, че го сменя, тъй като били разплатили на другарски компании.

„ Кои са тези другарски компании, на които плащате? И ние се интересуваме. Радев да излезе и да каже на кои другарски компании? Ако има разплащане на другарски компании, къде са им приказките от едно време, че щяло да е транспарантно, пък при нас не било? На кои другарски компании? Аз желая да ги знам. Този човек е платил в предишния петък. Кои са тези другарски компании? “, попита Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ напомни, че автомагистрала „ Тракия “ щеше да бъде пусната на 1 юли, в случай че управляваше неговото държавно управление.

„ Нито един протокол за нарушаване няма. Това, което платихме, започнахме, направихме, да се надяваме, че най-малко на края на юли ще я пуснат, нито една забележка няма “, акцентира той.

По мотив новото име на най-малката парламентарна група в Народното събрание – „ Ние идваме “, Борисов напомни, че за последните 4 месеца те са взели два пъти на избори по 5.01%. „ Ние имаме по 20 и кусур… Ама те идвали. Къде идвате? Много сте идвали… С 5 цяло и 01. Поне да беше с 5.1, а то е 5.01 “, пошегува се водачът на ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР