Сега имаме началото на един взрив имам чувството, трябва да

...
Сега имаме началото на един взрив имам чувството, трябва да
Коментари Харесай

Веселинов за ромската концепция на Каракачанов: ГЕРБ са предпазливи заради политически негатив

Сега имаме началото на един гърмеж имам възприятието, би трябвало да има принуда от страна на страната, с цел да се вкарат нещата в ред – Министерство на вътрешните работи и прокуратурата вярно работят. Когато прокуратурата се е заела с циганската престъпност, прокуратурата би трябвало да стигне до дъно – с тези неправителствени организации като Българския хелзинкски комитет. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пред Нова телевизия.
Веселинов счита, че ромските квартали били главен източник на болест с COVID-19 и до момента в който били блокирани по места, битовата престъпност, идваща от тях, намаляла. Но този режим към този момент се охлабва.
Около 600 млн. лв. е дала българската страна за интервала на така наречен ромска декада до през днешния ден, счете Веселинов. Според него, резултатите не са положителни – 80% от ромското население било необразовано.
Правителството би трябвало да одобри концепцията за ромска интеграция на Красимир Каракачанов, настоя Веселинов в този ред на мисли. Попитан за какво няма поддръжка, депутатът отвърна: " Общо взето процедурни мотания ". И посочи, че " с циганската идея " би трябвало да приемеш политически негатив и това евентуално карало от ГЕРБ да са внимателни. Припомняме, че следващата година идват избори - и парламентарни, и за президент.
Не споделяме в никакъв случай за никого, заключи Веселинов по отношение на позицията на Вътрешна македонска революционна организация за бъдещо ръководство на България, откакто разяснява Българска социалистическа партия и по какъв начин докарало " виденови и луканови зими ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР