Сега имаме едно отвличане, което е съвсем модела на Наглите.

...
Сега имаме едно отвличане, което е съвсем модела на Наглите.
Коментари Харесай

Отвличането на Адриан е съвсем по модела на Наглите

Сега имаме едно похищение, което е напълно модела на " Наглите " . Това разяснява в ефира на Нова ТВ Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията във връзка отвличането на Адриан Златков от софийското село Герман .

 Платен е откуп за Адриан Златков
Платен е откуп за Адриан Златков

Бащата е водил договарянията

Безлов уточни, че, в случай че сумите, за които се приказва, са правилни, те се движат в диапазона на тези при отвличанията от " Наглите ". Анализаторът дефинира като проблем неналичието на публични изказвания от страна на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата .

 Цветанов не изключва да има
Цветанов не изключва да има " Наглите " - 2

Няма безгрешни хора, няма безгрешно държавно управление, добави вторият в ГЕРБ

" Аз не си припомням подобен случай при Наглите да имаше такова безмълвие ", разяснява Безлов. Той напомни 2009 г . есента, когато е един от последните случаи, тогава връзката е почнала още на втория ден след отвличането - " Днес е 12-ти през цялото това време се разменят sms-си ", изяснява Безлов.

Анализаторът насочи вниманието, към това, което не се загатва от страна на бащата, а точно сумата на откупа, детайлите на самите сделки . Анализаторът не изключи и д руги по-добри форми на връзка с похитителите, с изключение на sms-си , защото не сме 2009-та година.

 Според Цацаров времето на Наглите не се връща
Според Цацаров времето на Наглите не се връща

Прокуратура и Министерство на вътрешните работи работят дружно

Той не изключи опцията да става дума за една изцяло нова група , която много професионално е свършила нещата до тук .

Безлов напомни един от проблемите, които са се обрисували по случая с Наглите, че в началото е ставало въпрос за 14-15 имена. По думите му измежду имената е имало такива, за които се твърдяло, че са връзката със считания за мозъка на групата .

 Открит е Адриан Златков Обновена
Открит е Адриан Златков

Отвличането било за откуп

Той напомни, че в брачната половинка на Хамстера е била открита банкнота, платена при един от откупите , само че тази догадка не се потвърдила в съда. Безлов напомни, че съдът е приел, че банкнотата може да е попаднала по разнообразни способи в нея и това не е задоволително доказателство. Така тогава Хамстера бе обвързван с Алексей Петров. По думите му това в тази ситуация с Ангел Бончев е станало ясно, че служителите на реда оказват помощ.

" В тези обвинявания няма служители на реда, няма чиновници на профилирани служби . Паралелно за интервала 2007-2009г. имаше отвличания, които не са на Наглите ", разяснява още Безлов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР