Sega и Amplitude обявиха, че Humankind, тяхната историческа 4X стратегия,

...
Sega и Amplitude обявиха, че Humankind, тяхната историческа 4X стратегия,
Коментари Харесай

Забавиха излизането на Humankind

Sega и Amplitude оповестиха, че Humankind, тяхната историческа 4X тактика, ще бъде забавена до август тази година – играта трябваше да се появи на 22-ри идващия месец за лични компютри. Новата дата на излизане на Humankind е 17.08.2020. Студиото аргументира своето решение с това, че им е нужно повече време, с цел да доизчистят откритите дефекти в редица области, като изкуствения разсъдък, общия баланс, системата на дипломация и други

Забавянето е причина за анонса на нови бонуси за тези, които ще поръчат авансово или са поръчали играта към този момент – серия от аватари за Луси и Едгар Алън По. „Играчите постоянно са били в сърцето на философията на Amplitude и стартирането на Humankind през август ще ни даде в допълнение време, с цел да продължим да работим с общността и да подобряваме играта за доставянето на едно изумително прекарване още при нейната премиера“, споделя Ромен дьо Уобер де Женис, изпълнителен шеф на Amplitude Studios.

Играта на основателите на Endless Legend и Endless Space имат упоритостта да се намесят съществено на полето на 4Х тактиките, предлагайки един нов метод към този вид игри. Играта беше обявена и съгласно нейните създатели ще предложи безчет благоприятни условия като съчетание. Играта излиза в Steam, Epic Games Store и за Гугъл Stadia.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР