Сега е времето на Скорпиона. Слънцето ще бъде в техния

...
Сега е времето на Скорпиона. Слънцето ще бъде в техния
Коментари Харесай

За всички, които имат Слънце или Асцендент в знак Скорпион

Сега е времето на Скорпиона. Слънцето ще бъде в техния знак от 23.10. до 22.11. Тези дати не са непрекъснати величини и се менят всяка година и в случай че сте родени на границата сред двата знака е по-добре да не се самоопределяте, а да потърсите способена информация.

Скорпионите родени първа декада (23.10-02.11.) под въздействие на Марс са разочаровани и неуверени в младостта, и енергични в зрелостта, имат подарък да изцеляват хората. Личността им е властна, лишена от нерешителност, храбри, упорити и в проваляне, и в победа. Благородни до цялостно самопожертване. Душата им е загадъчна и двойствена.Съчетанието на Плутон-Уран им носи несъгласие сред силата на плътта и душата. Плутон-Венера ги подарява с нараснала половост, мъчно поддаваща се на въздействие, само че аскетичната дисциплинираност води до висока степен на нематериалност. Черти на характера – ангелоподобни, изпълнени с добрина и сантименталност. Предразположеност към музиката, струнни принадлежности, естетика на цвета. Дружелюбни. Магнетизъм и тайнственост. Техни камъни са аквамарин, изумруд и корал. Намират се под въздействие на Марс. Важни години: 15, 30, 45, 60.

Скорпионите от втора декада (03-13.11.) блестящо се демонстрират както в хубавото, по този начин и в неприятното. Имат буйна натура, инициативни, не признават полутонове и полумерки. Притежават огромна витална сила и са способни да се оправят с всевъзможни тествания. Първата половина на живота им е по-трудна и трагична от втората. Склонността към мигновени и недомислени решения слага този психотип към групата с нараснал риск, изключително в младостта. Не е изключен драматичен завършек на живота. За тях още е особено огромна живост на мозъка, податливост към нововъведение, интерес към историята, археологията, геологията, финансите. При тях всичко тече, всичко се трансформира. В любовта срещат разочарования, само че ориста понякога им дава нови благоприятни условия. Трябва да поддържат душевното си равновесие. Ако им се отдаде, образуват чудесно проведен темперамент и висока креативна интензивност. За тях са черен опал, аметист, топаз, яспис. Намират се под въздействие на Слънцето. Важни години: 15, 25, 30, 45, 50, 60, 75.

Скорпионите от трета декада (14-22.11.) са честолюбиви персони, целеустремени, надарени с тънка вътрешен глас. Те не се боят от рисковете, буйни и енергични персони, изобретателни и наблюдателни, постоянно осъществят своите хрумвания. Често са надарени с артистични и музикални качества. Притежават самобитно обаяние. Жените от тази декада нормално имат красиви коси. Умеят да реализират триумф с същинска прелест, великолепие и непринуденост освен това. Скорпионите от трета декада са нормално щастливи в любовта и правилни. Лесно реализират покровителства. Ловко ръководят страстите си, добиват всичко, което желаят, в това число и материално богатство. Необходимо е да преодоляват единствено своята непоносимост и рязкост и да заобикалят неоправданите опасности. Подходящи камъни за тях са изумруд и аквамарин. Може да им се предложи червен карнеол, а също и доблестен опал със зелен цвят. Намират се под въздействие на Венера. Важни години: 15, 25, 30, 45, 50.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР