Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм,

...
Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм,
Коментари Харесай

ВМРО: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм

" Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм, който явно пълзи и се разраства с поддръжката на розово-либералните бюрократи в Брюксел! ", декларират в своя позиция от Вътрешна македонска революционна организация.

Партията напомня, че в неделя – 30 октомври 2022 година от 11.00 ч. пред паметника на Гоце Делчев в Благоевград ще се организира кротичък митинг против следващата антибългарска провокация от страна на политиците в Скопие.

" Да развеем българския трикольор на 30 октомври, неделя, в Благоевград, с цел да се противопоставим на опитите за провокации от сръбските марионетки в районен съд Македония. Призоваваме всички български жители, които не желаят тази подигравка с българщината от страна и на Брюксел, и на публично Скопие да продължава и да ескалира на територията на Пиринска Македония и от тази част на границата, да се причислят към нас ", пишат от Вътрешна македонска революционна организация.

От партията напомнят, че " бъдещият културен център се афишира за отбрана на правата на македонците в България и по света, а клубът носи името на Никола Вапцаров, който е разгласен от основателите за македонец. Освен това на откриването на Македонския клуб в Благоевград ще дойдат отявлени представители на антибългарски партии, които ежедневно изливат неистини и ненавист против България и те ще бъдат позволени в центъра на града ".

От Вътрешна македонска революционна организация декларират, че изрично се опълчват на " основаването на средище на антибългаризма в страната ни, както и на опитите за пробутване на фракционизъм на територията на България ".

" В Конституцията на Р България категорично е записано, че страната ни е еднонационална и изрично жигосваме опитите на сепаратистки организации да се вклиняват в публичния живот на страната, замаскирани зад реализирането на културна активност ", акцентират от партията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР