Сега е почти толкова важно да изберете правилния доставчик на

...
Сега е почти толкова важно да изберете правилния доставчик на
Коментари Харесай

Най-добрите доставчици на домейни: Сравнение |

Сега е съвсем толкоз значимо да изберете верния снабдител на домейн, колкото е и да намерите свястно, уместно име на уеб страница. Като опция на.org или.com, актуалните решения като.bio или.club разкриха цялостен нов набор от благоприятни условия за операторите на уеб страници да персонализират своя уеб страница. Домейните от първо равнище се управляват от регистри с разнообразни функционалности, до момента в който доставчиците на домейни оферират домейните на клиентите. Нека разгледаме по-подробно най-хубавите снабдители на домейни в Съединени американски щати.

Таблично съпоставяне на най-хубавите снабдители на

Изборът на снабдител на домейн и име на домейн може да бъде сложна задача. Тази таблица ще помогне за разбиването на разликите и ще обезпечи изцяло съпоставяне на най-хубавите снабдители на домейни в Съединени американски щати:



IONOS

 са учредени в Германия през 1988 година Те са едни от най-хубавите снабдители на домейни в Съединени американски щати, предлагащи конкурентни пакети с необятна гама от функционалности. Услугите им за домейн включват безвъзмезден професионален имейл адрес, достъп до до 10 000 спомагателни поддомейна (безспорно най-предлаганите от който и да е от посочените доставчици) и частна регистрация, ICANN акредитация и Wildcard SSL, включени гратис като стандарт, като гаранция, че Вашият уеб страница е допустимо най-безопасен, с съвременна технология за криптиране.

Освен това, услугата на IONOS е проектирана да бъде допустимо най-лесна за потребление от потребителя. IONOS има функционалност за търсене на име на домейн, която подсигурява, че Вашият уеб страница ще има неповторимо име, и може да даде препоръки за избор на подобаващ адрес. Настройката е лесна, с помощта на активирането с едно тракване и консолидиране на Вашия домейн с всеки имейл или профил в обществени медии. Черешката на тортата е първокласния им екип за професионална поддръжка, който е разполагаем 24 часа, 7 дни в седмицата, с цел да Ви помогне, в случай че имате потребност от съвет. Екипът за поддръжка е формиран от специалисти, предлагащи услуга за назад позвъняване, база от познания и персонален съветник, в случай че желаете подобен.

Що се отнася до цените, IONOS се открояват от останалите. Двугодишната цена, която оферират е единствено 20 щ.д. и откакто разгледате всички спомагателни функционалности, които са включени гратис, общата ефикасна цена става 8 щ.д. IONOS оферират и редица бизнес пакети, фокусирани върху имейл, „ МоятУебсайт ” (MyWebsite) и уеб хостинг (Web Hosting), които стартират от единствено от 1 щ.д. на месец и включват домейн. По отношение на функционалностите и цените, плюс 30-годишен опит, IONOS не могат да бъдат победени като снабдител на домейни.
Обобщение

IONOS е превъзходен изчерпателен снабдител на домейни, осигуряващ отлични условия във връзка с функционалности, сигурност и цена.

Какво би трябвало да имате поради при избора на снабдител на домейн

Най-важното нещо, което би трябвало да се ревизира при избора на снабдител на домейн, е дали това е законна оферта: Всички снабдители на домейни би трябвало да бъдат упълномощени от ICANN. Ако желаете да ревизирате дали доставчикът на услуги е сериозен, можете да намерите лист с упълномощени регистратори тук. Ако не сте сигурни, не можете да сбъркате, като изберете една от вариантите в това управление. Всички посочени снабдители на домейни имат богат опит и открити процедури и сътрудници, което ги прави добре оборудвани за дилемите, изисквани от един снабдител на домейни.

След като обърнете внимание на легитимността, има няколко други значими неща, които би трябвало да вземете поради:

• Обхват на домейна: Едно от най-важните неща, на които би трябвало да обърнете внимание е дали доставчикът разполага с необятна гама от домейни от първо равнище, налични за регистрация. Решаващият фактор тук е броят на регистрите, с които доставчикът на домейни има контракти. Някои снабдители се стремят да покрият допустимо най-широк набор, до момента в който други снабдители се специализират в продажбата на изключително извънредни домейни.

• Цена: Продажбата на разширения на домейни е рентабилен бизнес за регистрите. Препоръчваме да ревизирате ценовите диапазони на разнообразни услуги, като обърнете особено внимание на цената, откакто бъдат включени всички нужни спомагателни функционалности, преди да се регистрирате при някой снабдител.

• Услуги: Голямо преимущество, което професионалните снабдители на домейни имат спрямо по-малките регистратори, е способността им да дават цялостни и надеждни услуги и поддръжка. В допълнение към общоприетата регистрация на домейн, услугите би трябвало да включват удължение или преустановяване на контракт, както и подхванати стъпки, с цел да се подсигурява, че намирането на уместно име на домейн е допустимо най-лесно за клиента - да вземем за пример инспекция на наличността. Ако имате някакви въпроси по отношение на услугите, свързани с даването на домейн, доставчиците би трябвало да имат гореща линия или поддръжка по имейл, с цел да дават информация.

• Сигурност: Всички клиенти, които желаят да записват домейн, би трябвало да подсигуряват, че доставчикът им на домейн ще им даде допустимо най-сигурен уеб страница. Всички снабдители на домейни би трябвало да оферират SSL криптиране. Колкото по-високо е качеството, толкоз по-добре. Много от тях оферират и спомагателни функционалности за дискретност, като скриване Whois. Не забравяйте да сравните доставчиците, с цел да сте сигурни, че вършиме най-безопасния избор за Вашия уеб страница.

Обобщение

За да намерите подобаващия за Вас снабдител на домейни, сравнението е от основно значение. Когато сравнявате снабдители на уеб хостинг, вижте коя компания предлага най-хубавата гама от услуги и сигурност на най-хубавата цена.

Публикацията е спонсорирана. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР