Сега е моментът за изтегляне на руските войски от границата

...
Сега е моментът за изтегляне на руските войски от границата
Коментари Харесай

Блинкън: Русия да изтегли войските си, щом няма да напада Украйна

Сега е моментът за евакуиране на съветските войски от границата с Украйна, в случай че Москва не има намерение да нахлуе в страната. Това съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън по време на телефонен диалог с съветския си сътрудник Сергей Лавров.

Той е изтъкнал желанието на Вашингтон да продължи " значителния разговор " с Москва по отношение на безпокойството на двете страни, обвързвано със сигурността, и предизвести, че при навлизане в Украйна от страна на Русия ще последва бърза и сериозна реакция.

Ако президентът Путин в действителност не възнамерява война или промяна на режима, тогава в този момент е моментът да оттеглим войските и тежките въоръжения и да стартираме сериозна полемика, която може да усъвършенства общата сигурност в Европа, декларирал е Блинкън.

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.
 Украйна, Англия и Полша се сплотяват против опасността от Русия
Украйна, Англия и Полша се сплотяват против опасността от Русия

Подготвят тристранен пакт за укрепване на районната сигурност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР