Сега е моментът, в който всички тези хора, които не

...
Сега е моментът, в който всички тези хора, които не
Коментари Харесай

Мангъров зове: Да се обединим и всички да гласуваме срещу папагалските мерки |

Сега е моментът, в който всички тези хора, които не желаят да се разхождат с имунизационни паспорти, да излязат и да изразят правото си на глас. Това съобщи във Варна лидерът на листата на Политическа партия АБВ в морската ни столица доцент Атанас Мангъров.

Пред медиите той още веднъж акцентира, че действително няма никакви данни за това каква отбрана дават имунизациите или пък с каква дълготрайност е тази отбрана.

„ Не знаем дали хората, които са се ваксинирали могат или не могат да разнасят болестта. Затова споделям – всички тези българи, които не са съгласни с така наречен ограничения, да се обединят, да надвият предразсъдъците си, с цел да не се позволява продължение на тази обстановка. Ако това се случи, следствията ще бъдат пагубни. Виждаме какво се случва с туристическия бизнес – 70% е надолу, като не е изключено да падне още. Искам да се обърна към всеки един човек – не си мислете, че отказвайки да гласувате, ще измененията нещо. Не, няма да се промени нищо. Сега обаче е моментът, в който всеки един от нас, би трябвало да застане пред огледалото и да си отговорим на най-важния въпрос: Какво в действителност желаеме да се промени? Тази смяна обаче ще пристигна, когато всички ние гласуваме. Всички, които са за тези папагалски ограничения, които освен това са и неефективни - не са от страната на хората, които към момента се двоумят дали да гласоподават. Именно по тази причина моля, всеки един човек, който желае да се трансформират нещата в вярната посока, да излезе на 4-ти април и да гласоподава, по тази причина за което и ние се борим – връщане към естествения метод на живот “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР