Сега е моментът евроатлантическата коалиция да се плаща. Съвсем естествено

...
Сега е моментът евроатлантическата коалиция да се плаща. Съвсем естествено
Коментари Харесай

"Приемете го мъжки": "Възраждане" и ИТН зоват ПП-ДБ да подкрепят Пеевски, Христо Иванов се дърпа

Сега е моментът евроатлантическата коалиция да се заплаща. Съвсем естествено е Делян Пеевски да влезе в конституционната комисия, ГЕРБ да вкара плана за конституция на Данаил Кирилов, а Демократична България да вкара Пеевски в комисията. Това съобщи Цончо Ганев от " Възраждане " по време на разискването на плана за решение Пеевски да влезе в парламентарната комисия по конституционни въпроси. Ганев прикани Ивайло Мирчев от Демократична България да номинира Пеевски за началник на ДАНС, припомняйки многохилядните митинги, когато той беше повдигнат за този пост при кабинета " Орешарски ". Политическа партия си носят своя кръст, само че е време и вие от Демократична България да си го носите, съобщи още Ганев.

Представете си бъдещето, когато те бъдат дружно - исторически миг на морално задоволство. В последна сметка господин Пеевски и господин Карадайъ поддържаха държавното управление през вчерашния ден. В правото си сте да приемете това потупване по рамото или малко по-надолу, съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Господин Иванов, нали искахте конституционно болшинство и го намерихте. Дръжте се мъжки и приемете поддръжката, прикани той.

Съществува парламентарен бит да се почитат решенията на парламентарните групи кого да изпратят в комисиите. Но, в случай че това се абсолютизираше, нямаше да ги гласуваме. Тази комисия е особена. Възможността конституционната комисия да създаде доверие е извънредно нежна, по тази причина би трябвало да гледаме по-особено на нейния състав. Включително по тази причина аз не съм член на тази комисия, отвърна водачът на " Демократична България " Христо Иванов. Винаги съм казвал, че това включва и Движение за права и свободи, включва и " Възраждане " и " ИТН ", добави той. Това би трябвало да стане по метод, който не провокира никакво подозрение, че се случва нещо друго.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР