Сега Британската общност ще бъде дом на два професионални спортни

...
Сега Британската общност ще бъде дом на два професионални спортни
Коментари Харесай

Вирджиния има предварителна сделка за преместване на отборите на НБА и НХЛ на Вашингтон, казва Йънгкин

„ Сега Британската общественост ще бъде дом на два професионални спортни тима, нова корпоративна централа и над 30 000 нови работни места – това е монументално “, Йънгкин се споделя в изказване.

За да подкрепи финансирането на плана, Youngkin ще изиска от Общото заседание на Вирджиния на сесията през 2024 година да утвърди основаването на Орган за спорт и развлечения на Вирджиния, обществена организация с опция да издава облигации. Тези облигации ще бъдат изплатени отчасти от данъчни доходи от плана, съгласно Йънгкин и спомагателни детайлности, предоставени от неговия офис.

Републиканският губернатор и някогашен предприемач стартира диалози с изпълнителния шеф на Monumental Sports & Entertainment Тед Леонсис по отношение на допустимо пренасяне през лятото. Той сподели, че страната, градът и компанията желаят да продължат напред с плана. То ще бъде ситуирано в региона на Potomac Yard в Александрия, покрай амбициозния Innovation Campus на Virginia Tech, висше учебно заведение в развой на изг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР