Сега България преживява този бум на ляво-либералното, който имаше в

...
Сега България преживява този бум на ляво-либералното, който имаше в
Коментари Харесай

Христиан Митев в подкаста на Флагман.бг за делото за касиране на изборите в Бургас

Сега България претърпява този взрив на ляво-либералното, който имаше в Европа преди 4-5 години, скоро обаче ще се върне консервативната вълна, безапелационен е някогашният депутат 

Бившият народен представител от НФСБ  бе първият посетител за 2024 година във. В подкаста на Флагман.бг той приказва за делото за анулиране на изборите за общински съветници в, по което е зает от една от заинтригуваните страни, за делата, които води против ЕВН, за актуалното Народно заседание и бъдещето на партията си.

Христиан Митев е част от локалната политика в Бургас от 2007 година, когато бе в кабинета на тогавашния ръководител на Общинския съвет, след това стана и общински консултант и бе част от парламентаристите прокарали серия от родолюбиви дела за Бургас. От 2014 до 2021 година бе народен представител в два Народното събрание. Той бе един от работещите национални избраници и бе в основата на серия от основни законопроекти, които построи и отбрани безусловно от нулата. Той е прекомерно непретенциозен, с цел да означи заслугите си към българския парламентаризъм. Следва максимата, че са нужни на първо място каузи, а не думи.

Христиан Митев е част от управлението на „ Консервативна България “ (новото име на НФСБ). Категоричен е, че партията не е изчезнала и това го посочили резултатите от локалните избори – представена e в голям брой общини, има и общински кмет.

„ Виждате, че сега въпреки и постепенно тази вълна на дясно-консервативните сили стартира да набира инерция в Европа, а както знаете тази наклонност малко по-късно идва и в България. Сега претърпяваме този взрив на ляво-либерални придвижвания, който имаше в Европа преди 4-5 години “, сподели Христиан Митев във Ф студио.

“В тази политическа среда Народното събрание не ми липсва. Не е моето място за правене на политика. Не приказвам за персоналния състав, а за атмосферата. Първо, като правист, не считам, че е естествена тази вакханалия в законодателството. Раждат се закони-недоносчета. Ежедневно сме очевидци на извънреден брак в работата на Народното събрание. Съжалявам, че го споделям. Аз също съм бил национален фаворит и ние сме допускали неточности, само че това, което се случва сега, е ужасяващо – не сме го виждали в последните 30 години. Нивото на разработване на нормативните актове е доста ниско ”, добави Христиан Митев.

Христиан Митев се върна към адвокатската си процедура. Той е един от юристите, които са директно ангажирани с делото по касирането на изборите за общински съветници на Бургас. Митев съставлява съратника си от НФСБ, който е част от този Общински съвет. Според Митев най-късно през март може да има резултат на първа инстанция, вижте повече в нашия подкаст:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР