Сега 20-годишното момиче участва в едно от ревютата на Седмицата

...
Сега 20-годишното момиче участва в едно от ревютата на Седмицата
Коментари Харесай

Най-красивото момиче в света не акцентира върху сините си очи, а показва секси тяло

Сега 20-годишното момиче взе участие в едно от ревютата на Седмицата на модата в Париж, където излезе на подиума единствено по долни дрехи.

Моделът носеше черен мрежест комплект, който наблягаше загорялата ѝ кожа. А перата по гащичките и ботушите на Тилън подскачаха в такт с придвижванията, приковавайки погледите на феновете, написа jenata.blitz.bg

Стремейки се към оптималната непринуденост на фотографията, момичето театралничи с натурален грим и обикновен жанр. От доста модели „ най -красивото момиче “ се отличаваше с изобилието от дребни татуировки, разпръснати по ръцете ѝ.

Феновете на Тилън бяха възхитени незабавно щом видяха фотосите от шоуто, които тя разгласява в Instagram с 4,5 милиона клиенти.

Поради необичайния си външен тип Тилан сполучливо се снима от шестгодишна възраст за разнообразни списания. На 10 години моделът влезе във френския Vogue, а на 13 за първи път излезе на корица.

За първи път на стилния подиум момичето излезе през 2017 година, показвайки тоалети на Dolce & Gabbana на Седмицата на модата в Милано, където по-късно беше поканена още веднъж.

Тилан е един от най-успешните млади модели, тя към този момент е съумяла да стане лице на марки като Lacoste, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren, Massimo Dutti и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР