Сега 15 месеца след като избяга в южноамериканската страна, за

...
Сега 15 месеца след като избяга в южноамериканската страна, за
Коментари Харесай

Военноморските сили, Венецуела и 50 милиона долара: Кой е „Дебелият Леонард“, беглецът зад историческото дело за военна корупция?

Сега 15 месеца откакто избяга в южноамериканската страна, с цел да избегне присъдата в Съединени американски щати, Леонард Глен Франсис е зад решетките в Маями.

Ето всичко, което знаем за Дебелия Леонард:

59-годишният Леонард Глен Франсис е малайзийски жител, който избяга от американския арест предходната година, единствено дни преди да бъде би трябвало да бъде наказан за най-голямото дело за корупция във военните в американската история.

Франсис беше притежател на основаната в Сингапур Glenn Defense Marine Asia, компания, която имаше 250 милиона $ в американски отбранителни контракти за обслужване и доставяне на американския флот кораби в целия район.

Той завоюва прякора си от американските моряци, защото тежеше към 500 паунда, преди интервенцията за стомашен байпас да го накара да отслабне до към 350 паунда.

Франсис сподели на проверяващите, че за повече от 20 години той е забавлявал офицери от флота и първокласни заведения за хранене в градове в цяла Азия, в това число Банкок, Хонконг, Джакар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР