Седящите пред вас бяхме депутати в 48-ото Народно събрание. Не

...
Седящите пред вас бяхме депутати в 48-ото Народно събрание. Не
Коментари Харесай

Адв. Балачев: Идеята на избори „до дупка“ е някои недостойни да седнат в чужд кметски стол

„ Седящите пред вас бяхме депутати в 48-ото Народно заседание. Не искахме нови избори, тъй като страната не би трябвало да се ръководи от служебни кабинети и с настоящ законодателен орган. Затова предложихме експертно държавно управление без нито една наша партийна кандидатура! Посочете ми за 33 година образец за подобен кабинет! “

Това съобщи кандидат-депутатът от ГЕРБСДС – Варна адв. Бранимир Балачев при представянето на листата на обединението в морската столица.

„ Изборите от 2021 година ни костват към 1 милиарда лева С тези пари от Варна до Велико Търново щеше да се върви по автомагистрала. И в този момент слушам, че този избор е временен. И задачата е някои недостойни участници в тях да седнат в непознат кметски стол. Тежка е царската корона и не е за всеки. Искаме след 2 април постоянен кабинет. Това е казано от нашия водач Бойко Борисов. Какво вършим при 40% инфлация? Първият значим закон е за спекулата, виждат се надценки по 100 – 200%. Не може и миграцията да продължава по същия метод “, заключи адв. Балачев.

Според него страната съществува единствено при постоянен кабинет и настоящ парламент.

Гледайте във видеото:

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР