Седнат ли заедно на по чаша кафе, жените могат да

...
Седнат ли заедно на по чаша кафе, жените могат да
Коментари Харесай

Защо мъжете се оплакват от жените

Седнат ли дружно на по чаша кафе, дамите могат да прекарат цяла безкрайност, обсъждайки и оплаквайки се една на друга от съпрузите си или мъжете като цяло, написа trafficnews.bg. Кусури могат да се намерят всевъзможни – от неприятен мирис и хъркане до слаба памет, що се отнася до помнене на дати (годишнина, първа среща и т. н.).

С какво обаче дамите провокираме отвращение у представителите на мощния пол?

Речта
Какво е мнението ви за мъж, който постоянно употребява вулгарни думи и изрази? Знайте, че неговото за вас в сходен случай е още по-лошо. Грубите думи, псувните и арогантните изявления автоматизирано носят минус точки за която и да било жена (естествено в очите на един кардинален мъж).

Пискливият глас
Ако естественият ви диалект е по изискване на по-високи честоти, не се тормозете. Тук става въпрос за дамите, които в устрема си да наподобяват по-интересни, се лигавят и трансформират гласа си. Подобни осъществявания биват подминавани, а дамите – сравнявани с едни известни птици, живеещи в курник.

Дългите нокти
Маникюрът на ноктите на ръцете има за цел да сътвори естетически свършек на пръстите ви. Допълнителното удължение и престараването към оформянето на нокътя не е от нещата, които могат да впечатлят един мъж. Не единствено, че ежедневни действия като най-обикновеното писане на компютър биват затормозявани, само че и драмата при строшен нокът е прекомерно огромна прочувствена преграда в житейския път на някои дами...

Бившите
Оставете разискването на някогашните (и вашите, и неговите) за миг, в който връзката ви е по-стабилна. Едва ли има основателна причина да повдигате този въпрос при изискване, че новото запознанство води до нови прекарвания, а отминалите събития си стоят обратно във времето с задачата да бъдат коректив за сегашното.

Многото парфюм
Независимо какъв брой е приятна една миризма, в случай че тя е толкоз мощна, че нападна непосредствено мозъка ни, когато я вдишаме, незабавно се трансформира в дразнител. Да се окъпеш в парфюм не е съвременно още от времето на барока. Нещо повече, това провокира най-различни и смущаващи разсъждения у индивида насреща: проблем с обонянието ли имаме или са ни спрели водата в блока...?

Гримът
Сенките, спиралата, червилото и пудрата са съвършен метод да наблегнете чертите на лицето си досега, в който не стартирате да ги зачертавате. Мъжете споделят, че когато пристигна моментът за целувка, дебелият слой червило попречва до известна степен процеса и го прави изкуствен. На среща, изключително в случай че е първа среща, лекият и обикновен грим е горещо препоръчван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР