Седмото поред издание на Туризъм-експо Дестинация Варна се открива днес

...
Седмото поред издание на Туризъм-експо Дестинация Варна се открива днес
Коментари Харесай

Започва седмото издание на Туризъм-експо Дестинация Варна

Седмото подред издание на Туризъм-експо Дестинация Варна се открива през днешния ден в морската столица.

Домакин на събитието, което ще се организира през днешния ден и на следващия ден (28 и 29 септември), е Aquahouse Hotel & SPA в к.к. " Св. Св. Константин и Елена ".

Официалното разкриване е от 11:00 часа.

За поредна година форумът ще даде опция за създаване на потребни контакти, за разискване на значими за промишлеността тематики и ще даде отговори на доста въпроси.

Екологични решения в туризма, технологиите и нововъведенията в актуалната туристическа промишленост ще бъдат измежду главните акценти в експо зоната.

В двата дни на събитието компаниите изложители ще показват своите услуги и артикули. Тази година изложителите показват новаторски решения за ръководство на хотели и хотелски комплекси, ръководство на паркинг зони и плажни уреди, софтуерни артикули. Сред участниците в експото са курортни комплекси, хотелски комплекси, хотели и заведения за хранене. За пръв път има и участници от Румъния.

Международната конференция, която се организира и в двата дни на експото тази година ще бъде с Мастър клас, воден от емблематични мениджъри и специалисти в туризма.

Седмото издание на експото ще предложи на участниците и присъстващите експерти от туристическата промишленост от чужбина, които ще споделят положителни практики. Експерти от Италия ще се включат, с цел да опишат за устойчивите европейски практики и на къде върви бъдещето на туризма.

Хотелиер от Турция ще опише за най-новите трендове в международния туризъм. Ще показа най-новите маркетингови принадлежности за привличане на посетители и туристи, оповестиха уредниците пред Moreto.net. Във форума ще се включи и притежател на огромна таверна в Гърция, който ще показа положителните практики в туризма и преимуществата на гръцката политика в туризма.

Организатори на туристическото експо са организацията за маркетингови връзки ProVox, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ), Aquahouse Hotel & SPA, с партньорството на Община Варна и поддръжката на Министерство на туризма на Република България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР