Седмото издание на Балканските награди за туристическа индустрия Balkan Awards

...
Седмото издание на Балканските награди за туристическа индустрия Balkan Awards
Коментари Харесай

Хотел Роял Спа Велинград най-предпочитан за 2021 г.

Седмото издание на Балканските награди за туристическа промишленост Balkan Awards for Tourism Industry се организира на 2 декември в София. На него се означават значимите достижения на фирмите, които работят старателно и сполучливо в туристическия бранш на Балканския полуостров.


В обособените категории се конкурираха общини, хотелиери, туристически организации и мениджъри в туризма от разнообразни страни.


Хотел Роял Спа Велинград, който предлага на гостите си най-големия и съвременен Спа център в страната от 4000 кв. м., за следващ път беше отличен, като завоюва наградите в две категории:
Най-предпочитан 4 звезден Спа хотел 2021 и Спа туризъм 2021.


„ Това самопризнание за нашата усърдна работа ни кара да се гордеем и да се стараем да продължаваме и отсега нататък да предоставяме на нашите клиенти най-хубавите условия за Спа туризъм на Балканите!



“Хотел Роял Спа Велинград е знак на изтънчен дизайн и първокласна конюнктура, където посрещаме гостите си с комфортен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, фитнес с най-голям клас съоръжение, термални външни басейни, огромен вътрешен басейн, детски басейни, джакузита, финландска сауна, панорамна сауна и парна баня, хамам, римска баня, съветска баня… И това са единствено част от удоволствията, които предлагаме.


Благодарим на уредниците от организацията за обществени връзки ВИП Комюникейшън ООД, както и на нашите посетители за доверието и признанието, с които ни удостоявате! "
.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР