Седмокласници от ОУ Драган Манчов върнаха пълна чанта с пари

...
Седмокласници от ОУ Драган Манчов върнаха пълна чанта с пари
Коментари Харесай

Пловдивски ученици върнаха намерена чанта с пари и злато СНИМКИ

Седмокласници от ОУ " Драган Манчов " върнаха цялостна чанта с пари и злато и я предали на органите на реда.

Вчера Зара Петрова, Соня Костова, Георги Пенчев и Тодор Андреев били в центъра на града и тръгнали да се прибират към пловдивския кв. " Христо Смирненски ".

" Седнахме на скамейка да си починем и видяхме чантата. Когато я отворихме, беше цялостна с пари и златни украшения. Веднага позвънихме на тел. 112 с молба да намерят притежателя й. Дойдоха служители на реда и ни помолиха да отидем във Второ районно управление (на МВР) да разкажем случилото се ", разказа обстановката Георги Пенчев.

Притежателката се оказва 82-годишна пловдивчанка, която е трогната от жеста на децата, написа 24 часа. Те са от разнообразни седми класове в ОУ " Драган Манчов ", а директорката Деси Стаменова е горда с възпитаниците си.

" Това не се случва постоянно и заслужава да бъде насърчено ", сподели Васил Костадинов. Той благодари на родителите, на учителите и на директорката, че са възпитали такива деца, които осъзнават какво са свършили.

" Бих желал да ви връча по една грамота, която да сложите на видно място във вашите домове и да я виждат роднините и приятелите ви ", сподели зам.-шефът на полицията.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР