Седмокласникът Коста Кечманович е нахлул в час по история и

...
Седмокласникът Коста Кечманович е нахлул в час по история и
Коментари Харесай

Видео от ареста на масовия убиец в Белград

Седмокласникът Коста Кечманович е нахлул в час по история и е стрелял с револвера на татко си. Засега не са известни претекстовете му. Той е бил отличен възпитаник, а родителите му са медицински служащи. 

Около осем часа Коста влезнал в учебното заведение и почнал безсистемно да стреля по съученици с револвера на татко си, който е доктор Владимир Кецманович, прочут експерт по образна диагностика.

„ Той умъртви двамата ми другари, аз легнах върху тях, тъй че да ме намерения за мъртъв ”, споделя възпитаник за стрелбата в учебното заведение във Врачар.



Има информация, че първите жертви на Коста - две девойки, са били убити непосредствено в главите. Едната е оживяла по знамение и е в реанимация, заяви доктор от болничното заведение наоколо до главното учебно заведение в Белград.

Има още няколко ранени с заплаха за живота. Сред тях - три деца и учителка по история. 

Кадри от мястото на случая демонстрират блъсканица пред учебното заведение, до момента в който полицията води обвинения до автомобил, паркиран на улицата.

По-късно през днешния ден  ще бъде дадена изключителна конференция с присъединяване на министрите на просветата и опазването на здравето и представител на Министерство на вътрешните работи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР