Седмокласничката Грация Маринова от СУ Св. Св. Кирил и Метоий

...
Седмокласничката Грация Маринова от СУ Св. Св. Кирил и Метоий
Коментари Харесай

Ученичка от Пордим е отличена за златен глас от престижен конкурс в Котел

Седмокласничката Грация Маринова от СУ " Св. Св. Кирил и Метоий " град Пордим е отличена за златен глас на организиряния народен детско - младежки конкурс " Песенна дъга над Кутев ", провел се в град Котел.

Компетентното жури в състав Сашка Ченкова, Галя Киркова Милена Андреева, Стоимен Добрев Красимир Кондов, Георги Андреев дефинираха няколко влиятелни награди за Пордимските възпитаници.

Грациела е възпитаничка на диригента Борислава Симеонова, която показа, че се гордее с триумфите и е щастлива, че неуморната работа дава резултати.

Три специфични награди получихаи Емил Младенов - възпитаникна учителя по национално пеене Християн Ангелов, както иГабриела Галориева и Александра Драгомирова, възпитанички на музикалния възпитател Борислава Симеонова.



Участници от музикалните учебни заведения от цялата страна демонстрираха забележителни умения в националното творчество, и учениците от Пордим не отстъпиха и сграбчиха призови награди.



Повод за горделивост са още веднъж забележителните умения на надарените възпитаници показа в обществените мрежи, уточни ръководителят на Националното съдружие на сираците в българия Слави Михайлов, който от години работи и поддържа учебното заведение в Пордим.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР