Седмокласничка от Тръстеник е пребита от своя връстничка посред бял

...
Седмокласничка от Тръстеник е пребита от своя връстничка посред бял
Коментари Харесай

Осмокласничка преби своя връстничка заради момче

Седмокласничка от Тръстеник е пребита от своя връстничка измежду бял ден, оповестява bTV.

Това се е случило на 25 януари покрай учебното заведение " Евлоги Георгиев " пред очите на съучениците им.

Едно от децата, участвали на побоя, снима. Никой не се пробва да разтърве двете девойки.

Осмокласничката от Плевен раздава плесници, скубе, блъска, удря по главата и поваля на земята седмокласничката от Тръстеник. На видео се вижда, че някой снима, други подвикват, постоянно се чува думата " пердах ", както и нецензурни обръщения.

Двете девойки не са от едно учебно заведение, даже не са от един град. Преди дни осмокласничката идва с подкрепление от Плевен. Боят се случва по обяд край учебното заведение, чиито ученици в този миг са в междучасие.

Полицията е известена за случая и реагира неотложно. Почти незабавно след багра пояснения дават и двете деца в наличие на психолог.

" Нейното пояснение беше, че нашата ученичка е поддържала някакъв контакт с приятеля ѝ. Тя вижда тези чатове, каквото са си разменяли като информация, и взема решение, че ще пристигна да се саморазправя ", изясни учебният психолог Гергана Костова.

След побоя седмокласничката е освидетелствана от правосъден доктор. Майка ѝ пазказва, че устата ѝ е била сцепена, а рамото - охлузено.

И майката на потърпевшото момиче чува еднакъв отговор за повода на побоя от нападателната осмокласничка от Плевен. Тя твърди, че дъщеря ѝ въобще не познава въпросното момче с изключение на от обществените мрежи. Той я е последвал, тя му е приела поканата.

В локалното учебно заведение признават, че макар непрекъснатите диалози с децата разрешаването на спорове посредством експанзия не е изключение.

От управлението недоумяват и защо вместо да спрат насилието, децата го снимат и тиражират.

Пострадалата върви на учебно заведение, само че е под стрес.

Осмокласничката, нанесла побоя, учи в плевенска гимназия, като и досега нейни познати и симпатизанти не престават да изпращат закани и закани към потърпевшата.

Потърпевшото семейство има намерение да заведе дело за побоя. За случая е известена и Агенцията за протекция на детето. С двете страни ще работят психолози.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР