Седмици преди да разкрие пред света, че е диагностицирана с

...
Седмици преди да разкрие пред света, че е диагностицирана с
Коментари Харесай

Принц Луис навърши шест години, а майка му отново отбеляза празника със снимка

Седмици преди да разкрие пред света, че е диагностицирана с рак, Кейт Мидълтън провокира същинска медийна стихия. А повода за нея беше привидно почтена - фотография, на която принцесата на Уелс е с трите си деца във връзка Деня на майката.
 Ще бъде ли Кейт Мидълтън още веднъж фотограф на рождения ден на принц Луис
Кейт пред мъчно решение за принц Луис

Рожденият ден на принца наближава

Впоследствие международните новинарски организации отстраниха фрагмента от базата си, тъй като той се оказа манипулиран с фотошоп от самата Кейт. Точно поради многото мнения по този мотив се предполагаше, че тя няма да разгласява нова фотография на принц Луис във връзка рождения му ден, каквато беше традицията в последните години.

Но не щеш ли през днешния ден, 23 април, Луис навърши шест години, а на Instagram профила на принца и принцесата на Уелс се появи нова фотография. На нея виждаме принца ухилен, облечен в карирана риза и още веднъж сниман от майка си.

Снимката най-вероятно е направена в градината на замъка Уиндзор, а от Кенсигтънския замък категорично прецизират, че фрагментът не е редактиран по никакъв метод. " Честит шести рожден ден на принц Луис. Благодарим за всички благи пожелания през днешния ден ", гласи текстът към него.
 Снимка 617959

Наблюдателни почитатели на Кейт Мидълтън и принц Уилям пък видяха, че едно от долните зъбчета на е паднало. " Виждам, че сте имали посещаване от феята на зъбките - боже, по какъв начин лети времето ", гласи един от мненията под обявата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР