Седмицата започва с валежи, но пролетта се завръща - термометрите

...
Седмицата започва с валежи, но пролетта се завръща - термометрите
Коментари Харесай

Седмицата започва с валежи, но идва пролетта

Седмицата стартира с превалявания, само че пролетта се завръща - термометрите ще се качат до 17 - 18 градуса през идващите дни. Днес вятърът ще e слаб до сдържан, а оптималните температури ще са от 2-3 градуса в Северозападна България до 12-13 градуса в югозападната част от страната. Над Черноморието ще бъде облачно. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 5-7 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече облачно и мъгливо. След обяд над масивите в западната половина на страната ще завали дъжд, над 1700-1800 метра - сняг. Ще духа сдържан до мощен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към минус 1.

Утре температурите потеглят нагоре, само че ще се движат от 2 до 13 градуса в другите райони на страната. Затоплянето продължава, за дамския празник - 8 март, синоптиците дават обещание повече слънце.

Няма да вали и през уикенда, слънце и облаци ще се гонят из небето, а оптималните температури ще бъдат сред 14 и 18 градуса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР